0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σαςθα ήθελα να ρωτήσω: οι εκπαιδευτικοί ΤΕ16.00.50 τι ειδικότητας είναι;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ίσως φανεί πραγματικά χαζή η ερωτησή μου ομως είμαι πραγματικά χαμένη.Μόλις τελείωσα το ιστορικό αρχαιολογικό,έχω τελειώσει τον δεύτερο κύκλο νοηματικής,και έχω ένα σεμινάριο 500 ωρών πάνω στην ειδική αγωγή από το 2015.Υπάρχουν κάπου αυτοί οι πίνακες περί ειδικής αγωγής που να μπορώ να κάνω τα χαρτία μου ή βγαίνουν ανακοινώσεις όποτε γίνονται προσλήψεις για να τα καταθέσεις επί τόπου;Ψάχνω παντού αλλά μάλλον δεν έχω αντιληθφθεί τί γίνεται ...
καλησπέρα!!! δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα http://kemepse.com/links-2/ δεν μπαίνεις στους πίνακες έτσι?
γράφτηκες στο pde και άνοιξες και θέμα "πίνακες ειδικής αγωγής".Τελείωσες και το ιστορικό, έκανες και 500 ώρες σεμινάριο.Δεν σου πέρασε από το μυαλό να googlaρεις πίνακες αναπληρωτών ειδική ή κάτι τέτοιο;έλεος
μα είδα στους πίνακες άτομα χωρίς μεταπτυχιακό και χωρίς σεμινάριο και μάλιστα με ώρες προϋπηρεσίας και είχαν μόνο την braille
Ναι, αλλά πως γίνεται να έχεις προϋπηρεσία αν δεν έχεις ούτε μεταπτυχιακό ούτε σεμινάριο;;;; κάποια φορά ήταν η πρώτη και δεν είχε τίποτα από τα δύο, παρά μόνο γραφή braille. Άρα μετράει... έτσι το συμπεραίνω.