0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:08:44 amΠαράθεση από: Kublai Han στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:04:14 amΠαράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 10:18:37 pmΕίσαι φτωχός πλην τίμιος φιλόλογος αλλά αν ήσουν υπουργός θα ψήφιζες την άρση της μονιμότητας;Ευτυχώς που δεν είσαι υπουργός,γιατί θα σε παίρνανε όλοι οι διορισμένοι στο κηνύγι.Όποιος έχει όρεξη να δουλέψει αγαπητέ συνάδελφε,θα δουλέψει είτε είναι μόνιμος,είτε όχι.Η μονιμότητα κάποιους τους κάνει αργόσχολους.Αρχίζουν να παραπονιούνται γιατί έχουν 3 ώρες μάθημα τη μέρα καί δεν τους βολεύει το πρόγραμμα για να πάνε καί στην αγορά!!Θεωρούν τη θέση τους καπαρωμένη καί αράζουν.
Παράθεση από: Kublai Han στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:04:14 amΠαράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 10:18:37 pmΕίσαι φτωχός πλην τίμιος φιλόλογος αλλά αν ήσουν υπουργός θα ψήφιζες την άρση της μονιμότητας;Ευτυχώς που δεν είσαι υπουργός,γιατί θα σε παίρνανε όλοι οι διορισμένοι στο κηνύγι.Όποιος έχει όρεξη να δουλέψει αγαπητέ συνάδελφε,θα δουλέψει είτε είναι μόνιμος,είτε όχι.Η μονιμότητα κάποιους τους κάνει αργόσχολους.Αρχίζουν να παραπονιούνται γιατί έχουν 3 ώρες μάθημα τη μέρα καί δεν τους βολεύει το πρόγραμμα για να πάνε καί στην αγορά!!Θεωρούν τη θέση τους καπαρωμένη καί αράζουν.
Παράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 10:18:37 pmΕίσαι φτωχός πλην τίμιος φιλόλογος αλλά αν ήσουν υπουργός θα ψήφιζες την άρση της μονιμότητας;Ευτυχώς που δεν είσαι υπουργός,γιατί θα σε παίρνανε όλοι οι διορισμένοι στο κηνύγι.Όποιος έχει όρεξη να δουλέψει αγαπητέ συνάδελφε,θα δουλέψει είτε είναι μόνιμος,είτε όχι.Η μονιμότητα κάποιους τους κάνει αργόσχολους.Αρχίζουν να παραπονιούνται γιατί έχουν 3 ώρες μάθημα τη μέρα καί δεν τους βολεύει το πρόγραμμα για να πάνε καί στην αγορά!!Θεωρούν τη θέση τους καπαρωμένη καί αράζουν.
Είσαι φτωχός πλην τίμιος φιλόλογος αλλά αν ήσουν υπουργός θα ψήφιζες την άρση της μονιμότητας;Ευτυχώς που δεν είσαι υπουργός,γιατί θα σε παίρνανε όλοι οι διορισμένοι στο κηνύγι.
Μα το Κρατικό πιστοποιητικό είναι του υπεπθ, γιατί και έτσι δεν έχουν κίνητρο ούτε οι μαθητές, αλλά ούτε και οι καθηγητές; Σε κάποιο ιδιωτικό εδώ στη Θεσ/νίκη τόσο καλά προετοίμαζαν τα παιδιά για ξενόγλωσσα πτυχία στα ινστιτούτα που δεν έκαναν καθόλου ιδιαίτερα και το έπαιρναν. Γιατί να μη γίνεται αυτό και στα δημόσια σχολεία;
Δεν θέλουν ολοι οι συνάδελφοι να είναι μόνιμοι για να αράξουν ! Και εγώ ιδεολογικά είμαι κατά της μονιμότητας !!!!!!!!!!! Αλλα για να καταργηθεί η μονιμότητα θέλει αξιολόγηση ! Και για να γίνει σωστή αξιολόγηση πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η νοοτροπία του συστήματος !
Πάντως βρε παιδιά, πείτε ιδέες........... Σαν μονο εμένα να έχει πιάσει λογοδιάρροια. Τί αλλο θα αλλάζατε?
Παράθεση από: Syllas στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 03:44:52 pmΜα το Κρατικό πιστοποιητικό είναι του υπεπθ, γιατί και έτσι δεν έχουν κίνητρο ούτε οι μαθητές, αλλά ούτε και οι καθηγητές; Σε κάποιο ιδιωτικό εδώ στη Θεσ/νίκη τόσο καλά προετοίμαζαν τα παιδιά για ξενόγλωσσα πτυχία στα ινστιτούτα που δεν έκαναν καθόλου ιδιαίτερα και το έπαιρναν. Γιατί να μη γίνεται αυτό και στα δημόσια σχολεία;Γιατι το μαθημα των αγγλικων ειναι καταρχην διωρο και τριωρο τη βδομαδα, δεν υπαρχει αιθουσα αγγλικων, χανονται πολλα μαθηματα,
χανονται πολλα μαθηματα, δεν υπαρχει διαχωρισμος επιπεδων, τα βιβλια στο δημοτικο δεν ειανι κι οτι καλυτερο... και για αλλους πολλους λογους.Κι απο την αλλη ειναι και η διδακτεα υλη... Μπορει καποιος καθηγητης να παρει πρωτοβουλια και να αφιερωσει χρονο απο το μαθημα του για προεοιμασια πτυχιου? (δεν ειμαι μονιμη ακομη και δεν ξερω. Η ερωτηση μου δεν ειναι ρητορικη ,αλλα ουσιαστικη.
1) Θα αυτοκαταργουσα τον εαυτο μου και θα εβαζα 15μελης επιτροπη διορισμενη για 10 ετη απο γνωστες του χωρου