0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ψήφιζα την άρση της μονιμότητας καί την καθιέρωση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων.
Παράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 10:18:37 pmΘα ψήφιζα την άρση της μονιμότητας καί την καθιέρωση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων.Θάνο μήπως είσαι ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και μας το κρατάς κρυφό;
Παράθεση από: Kublai Han στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:04:14 amΠαράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 10:18:37 pmΘα ψήφιζα την άρση της μονιμότητας καί την καθιέρωση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων.Θάνο μήπως είσαι ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και μας το κρατάς κρυφό; Αγαπητέ μου μακάρι να ήμουν, αλλά ευτυχώς είμαι ένας φτωχός,αδιόριστος πλήν τίμιος φιλόλογος!!
Παράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:08:44 amΠαράθεση από: Kublai Han στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:04:14 amΠαράθεση από: θάνος στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 10:18:37 pmΘα ψήφιζα την άρση της μονιμότητας καί την καθιέρωση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων.Θάνο μήπως είσαι ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και μας το κρατάς κρυφό; Αγαπητέ μου μακάρι να ήμουν, αλλά ευτυχώς είμαι ένας φτωχός,αδιόριστος πλήν τίμιος φιλόλογος!!Είσαι φτωχός πλην τίμιος φιλόλογος αλλά αν ήσουν υπουργός θα ψήφιζες την άρση της μονιμότητας;Ευτυχώς που δεν είσαι υπουργός,γιατί θα σε παίρνανε όλοι οι διορισμένοι στο κηνύγι.