0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,Οι αιτούντες έως 31/3/2021 αποδεσμεύτηκαν φέτος γύρω στο Πάσχα, έχω δημοσιεύσει ακριβώς την ημερομηνία και τα τηλέφωνα επικοινωνίας σε παραπάνω posts. Όσοι αιτηθηκατε φέτος θα πρέπει να πιέσετε όσο μπορείτε, γιατί όπως θα έχετε δει στον νέο νόμο, εάν δεν μεταταγείτε έως 31/8/2023 τότε η αίτησή σας "απορρίπτεται σιωπηρά".
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μέχρι 31/8/23 πρέπει να έχει γίνει η αποδέσμευση ή να έχει ολοκληρωθεί η μετάταξη; Πόσο καιρό μετά την αποδέσμευση ολοκληρώνεται η μετάταξη; Γιατι πιο πάνω διάβασα και για συναδέλφους που έχουν αιτηθεί από το 20 και απ ότι έχω καταλάβει δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μετάταξή τους. Οταν λέμε πιέζουμε ποιον ή ποιους; Πιέζουμε ατομικά ή μήπως θα ήταν καλό όσοι κάναμε αίτηση για μετάταξη ως 31/3/22 να οργανωθούμε κάπως και να πιέσουμε ομαδικά;Πολλές οι ερωτήσεις μου ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις!
Eυχαριστώ xrysa81 Εκτιμώ πως οι εκλογές τον Απρίλιο του 23 μπορεί είτε να φέρουν τις αποδεσμεύσεις πιο μπροστά είτε να τις πάνε πιο πίσω. Νομίζω πως είναι κρίσιμο οι αποδεσμεύσεις να γίνουν πριν τις εκλογές γιατί μετά θα πάμε σε οριακό σημείο ως προς την προθεσμία του Αυγούστου του 23....Ευχαριστώ για τη θετική ανταπόκριση vougan. Υπάρχουν άλλοι εδώ που έχουν αιτηθεί μετάταξη το 22 και θα θελαν να κάνουμε κάτι ομαδικά;
emmaki εγώ ελπίζω σε γρήγορη ανακοίνωση των μετατάξεων του 22 αλλά οι επικείμενες εκλογές είναι ένας παράγοντας που θα επηρεάσει και αυτό το θέμα, δε συμφωνείς;
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που καποιος ενω ειναι καθηγητης στην βμθια, εχει μια συμβαση διδασκαλίας σε ενα ΑΕΙ, η προυπηρεσία του στο ΑΕΙ αναγνωρίζεται απο την
Όχι... προφανώς όχι.Χρόνο υπηρέτησης και μόρια παίρνει αυτά τα οποία υπηρετεί (όπου τα υπηρετεί).