0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, όσοι μεταταχθήκαν από την Αθμια-Δθμια σε ΕΔΙΠ/ΕΕΠ διατηρήσαν το βαθμό που είχαν ήδη (κυρίως Α). Αν κάποιος διοριστεί με προκήρυξη θα ξεκινήσει πάλι από το βαθμό Δ.
Νομιζω οτι αναγνωριζεται η προϋπηρεσια και δινεται ο αντιστοιχος βαθμοςΑν δεν δινεται, τοτε θα παιρνουν 600 ευρω
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ για τος απαντήσεις σας!! Χρειάζομαι ακόμα λίγο τη βοήθεια σας γιατί ενώ έχω ξεψαχνίσει το διαδίκτυο δεν βρίσκω πολλά στοιχεία για τους ΕΤΕΠ που με ενδιαφέρει. 🧐Έστω ότι κάποιος διορίζεται ΕΤΕΠ σε Πανεπιστήμιο μέσω προκήρυξης:1) Θεωρείται δημόσιος υπάλληλος; Μπορεί να καταργηθεί η θέση του και να απολυθεί έτσι απλά;2) Ανήκει στο ενιαίο μισθολόγιο; Άρα μεταφέρεται η προϋπηρεσία του στο δημόσιο είτε είναι διδακτική, είτε ερευνητική με συμβάσεις έργου και του αποδίδεται το αντίστοιχο ΜΚ; Συν επιδόματα παιδιών, παραμεθόριος κλπ; Για παράδειγμα εγώ είμαι ΜΚ 4 (μεταπτυχιακό και Χρονια υπηρεσίας), αντίστοιχα λοιπόν χρήματα θα μπορώ να λάβω και ως ΕΤΕΠ ή είναι σημαντικά λιγότερα;3) Τι είναι η βαθμίδες των ΕΤΕΠ και πως κάποιος αλλάζει βαθμίδα; Σύμφωνα με τα προσόντα; Ανα κάποια χρόνια; 🤔Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται, ο βαθμός όχι. Αν δεις στους πίνακες του μισθολογίου των ΕΔΙΠ έχουν μισθολογικά κλιμάκια για κάθε βαθμίδα ξεχωριστά.
Νομιζω καταλαβα τι εννοειςΕΔΙΠ ειμαι….. ΜΚ δεν θυμαμαι, κατι απο τα υψηλα παντως και
Στην εκπαίδευση παίρνεις το βαθμό Α σε 8 χρόνια. Όσοι μετατάχθηκαν τον αντιστοίχησαν στην βαθμίδα Α των ΕΔΙΠ. Μετά τη μετάταξη καταταχθήκαν στα νέα ΜΚ των ΕΔΙΠ. Κάποιος που είχε π.χ. 20 χρόνια στην εκπαίδευση είχε λογικά ΜΚ 15 ή 16. Μετά τη μετάταξη κατατάχθηκε στο ΜΚ11 της βαθμίδας Α.Aν κάποιος με 20 χρόνια στην εκπαίδευση διοριστεί με προκήρυξη ως ΕΔΙΠ θα καταταχθεί στο ΜΚ 11 της βαθμίδας Δ των ΕΔΙΠ.Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.
Μετά από κάποιους μήνες, έχω να δηλώσω ότι πλέον εργάζομαι πολύ περισσότερο, αλλά η ποιότητα της ζωής μου έχει αυξηθεί τόσο, που δεν το έχω μετανοιώσει δευτερόλεπτο.
Μήπως θα θέλατε να μας προσδιορίσετε αυτή την "αύξηση της ποιότητας ζωής", όταν οι διακοπές σας είναι σαφώς λιγότερες; Γιατί μετά από 22 χρόνια στην εκπαίδευση, θεωρώ δύσκολο να μην είχατε ήδη μετατεθεί κοντά στο σπίτι σας. Εγώ συνήθως άκουγα ότι εξ όσων επεδίωκαν να μεταταχθούν σε ΕΔΙΠ (πριν αλλάξει ο νόμος), η μεγάλη πλειονότητα το έβλεπε ως λύση ανάγκης για να μπορέσει να πάει (σε πανεπιστήμιο) στην πόλη κατοικίας της. Ιδίως οι γυναίκες, που διαφορετικά σαφώς θα προτιμούσαν τα ωράρια και τις διακοπές του εκπαιδευτικού. Σας ρωτάω λοιπόν απολύτως ειλικρινά, είμαι περίεργος να μάθω.
Νομίζω πως οι άδειες είναι πάνω κάτω οι ίδιες. 2 εβδομάδες Χριστούγεννα, 2 εβδομάδες Πασχα και καλοκαίρι μετά την εξεταστική του Ιουνίου και μέχρι τον Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος είναι σε άδεια. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.