0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω δεν ασχολουμαι με το αντικειμενο της διατριβης μου μονο. Κυριως ασχολουμαι με αλλα αντικειμενα, ασχετα με τη διατριβη.Το ωραριο ειναι το θεσπισμενο. Ξαναλεω, ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το πραγματικο ωραριο εργασιας! Οποιον νομιζει οτι θα καινει μια δουλεια 6 ωρων την ημερα ειναι απλα γελασμενος!Η διδακτικη προϋπηρεσια εξαρταται αν θα μετρησει για δεπ. Ξερω ατομο που σε μια θεση τη μετρησαν και σε αλλη δεν τη μετρησαν….Χρηματα με 21 χρονια παιρνω λιγα παραπανω απο αυτα που αναφερεις
και εγώ αυτό βλέπω. Δεν υπάρχει δημοσιοποιημένη κάποια τέτοια κίνηση. Επίσης βλέπω μια πιθανή σύγκρουση συμφερόντων. Θα πρότεινα να κινηθούμε αυτόνομα. Μια περιοδική όχληση των αρμόδιων φορέων (Υπουργείου, Πανεπιστημίων κτλ.) μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Πάνω από 6 ώρες; Εννοείς και προετοιμασία κλπ.; Μιαθολογικά, μαζί με τα επιδόματα τόσο; Εκεί θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα, αλλά σίγουρα αξίζει αυτό που κάνεις, όπως λες, αφού σου αρέσει... Πρέπει να το ψάξουμε κι εμείς..
Αν δεν γίνει μαζική και συντονισμένη, μην περιμένεις αποτέλεσμα...
Απο τη στιγμη που ειναι 24 ωρες σε 4 μερες, μιλαμε για 6 ωρες την ημεραΚαμια σχεση ομως!!!!! Ειναι καθαρη θεωρια οι 6 ωρες!!!! Αν τα βαλω ολα μιλαμε για 10ωρο καθε μερα (αντε λιγο λιγοτερο τα ΣΚ)
6 ώρες όπου πρέπει να παρευρίσκεσαι στο Ίδρυμα; Η υπόλοιπη δουλειά είναι στο σπίτι φαντάζομαι...
22 ώρες ... 4 ημέρες και δες εδώhttp://edip.ntua.gr/Endiaferonta%20Th/N.4957_EDIP_sinoptika.pdfκαι σημαντικά τα μαύρα...Συνολική παρουσία στο Τμήμα τουλάχιστον 22 ωρών κάθε εβδομάδα. Οι ώρες παρουσίαςκαι υποδοχής των φοιτητών πρέπει να κατανέμονται σε τέσσερις τουλάχιστον ημέρες τηςεβδομάδας.Εξαρτάται τον καθηγητή - μέλος ΔΕΠ.....