0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lindape,Και σε εμένα είναι ανοιχτά. Επειδή αναφέρεις και ένσταση και επανεξέταση να υποθέσω ότι έγινε κάποιο λάθος στα μόριά σου ή έστειλαν άλλον με λιγότερα μόρια εκεί που ήθελες; Εγώ που απλά δεν πήρα, γιατί πήραν ελάχιστους εκεί που ήθελα, θα κάνω λογικά πρώτα τροποποίηση μπας και πάρω έστω κάπου κοντά και μετά επανεξέταση, σωστά;Συνάδελφοι,Ερώτηση 1: Στο κουτάκι της επανεξέτασης τί περίπου γράφουμε;Ερώτηση 2: Επειδή μου προέκυψαν κάποια καινούρια μόρια τον Ιούνιο, στέλνω τα δικαιολογητικά μόνο στο e-mail που δίνουν στην υπ.αριθμ: 131867/E2-09-08-16 εγκύκλιο ή πρέπει να κάνω και αίτημα μεταβολής στοιχείων φακέλου στον opsyd (Δηλαδή να πάω: φάκελος-μεταβολές στοιχείων-αίτημα μεταβολής); Ξέρει κανείς;Χρόνια πολλά σε όλους σας!
Επίσης,στις ενέργειες που φαίνονται τα 4 εικονίδια, αν επιλέξεις το δεύτερο στη σειρά με το ΄οινοπνευματί΄ χρώμα: εξαγωγή σε pdf, θα δεις ότι σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις ως αρχείο στον υπολογιστή σου την αίτηση επανεξέτασης σου στην οποία φαίνεται κάτω από τον αριθμό πρωτ. η ημερομηνία τροποποίησής της και επίσης οι νέες σου επιλογές ΠΥΣΔΕ
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής....την ενσταση και την επανεξέταση την έκανα χθες...(μηπως φταίει ότι την έκανα σε ημερα αργίας;) Μόλις πριν λίγο την διέγραψα και την υπέβαλα εκ νέουΗ ενσταση και η επανεξέταση φαίνονται σε πρασινο και γαλάζιο πλαίσιο αντίστοιχα κάτω απο τις αιτήσεις μουΟταν πατάω εξαγωγη σε pdf (δίπλα απο την αίτηση μου) μου βγάζει την αρχική μου αίτηση. Τι έχει γίνει; Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;