0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκανα μονο επανεξεταση και αντιμετωπιζω το ιδιο. Πιστευα οτι ηταν οκ. Εκανα κατι λαθος??? Παρασκαλω οποιος ξερει ας μου πει
Αφού ο Μπράτης λέει ότι η
τελικά καμμία διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές, παρ' όλο που είχαν δεσμευτεί για το αντίθετο...
Γιατί πάντα γίνονται πρώτα οι από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, έπειτα τυχόν κενά που μένουν γνωστοποιούνται στο ΚΥΣΔΕ ώστε να τα λάβει υπόψη στις αποσπάσεις των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ11 και ΠΕ 19-20 της
Κοράκι,κι εγώ της
Στους Αγγλικών όλοι σχεδόν οι πρωτοβάθμιας είναι κοντά στα σπίτια τους, οι περισσότεροι με μετάθεση. Επιπλέον, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει με αποσπαση δευτεροβάθμιος κάπου που δεν πήγε ενώ το αιτήθηκε πρωτοβάθμιος. Εγώ συμφωνώ να έχουν προτεραιότητα για τις αποσπάσεις και όλα τα υπόλοιπα οι της πρωτοβάθμιας, ωστόσο το ωράριο διδασκαλίας πρέπει να είναι αυτό της βαθμίδας που ανήκει ο κάθε εκπαιδευτικός - δηλαδή δευτεροβάθμιος που διατίθεται η αποσπάται στην πρωτοβάθμια, να δουλεύει τις ώρες της βαθμίδας του. Αλλιώς είναι σαν να του φορτώνεις τα αρνητικά της κάθε βαθμίδας και να του στερείς τα θετικά.