0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τη δευτ/θμια που μίλησα προ ολίγου, ζητούν την ταχυδρόμηση και της αίτησης, και μάλιστα υπογεγραμμένης.
Μερικές παρατηρήσεις για τη διαδικασία. 1) H αίτηση υπογεγραμμένη είναι υποχρεωτικό να κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.ΠΡΟΣΟΧΗ2) Έχει επισημανθεί στο Υπουργείο από πολλές Διευθύνσεις, εκπαιδευτικοί που δεν έχουν οργανική τοποθέτηση και είναι στη Διάθεση να εμφανίζονται στο ΟΠΣΥΔ ότι έχουν ως οργανική την προσωρινή τοποθέτηση που τους έχει δοθεί. Επειδή όμως η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την συμπλήρωση της. Γνώμη μου είναι να μην κάνετε οριστική καταχώρηση πριν δοθούν διευκρινήσεις από το Υπουργείο επί του θέματος.
Στην προσωρινά αποθηκευμένη αίτησή μου όπου είχα επιλέξει και το ΠΥΣΔΕ στο οποίο ανήκω(ζητώντας δηλαδή και εντός ΠΥΣΔΕ απόσπαση),απόψε που ξαναμπήκα μου βγάζει την ένδειξη Δεν επιτρέπεται η επιλογή *****, καθώς ταυτίζεται με τη Δ/νση Οργανικής σας
Ειναι σωστο να δωσουν αποσπασεις εντός πυσπε/πυσδε οταν υπαρχουν συναδελφοι στη διαθεση; για μενα πρωτα πρεπει να γινει προσωρινη τοποθετηση αυτων, και μετα να δοθουν οι αποσπασεις εντος.
αν στην περιοχη που σε ενδιαφερει γινονται τα πραγματα διαφορετικα να τους ταραξεις στην νομιμοτητα, αλλα αυτα που γραφεις εδω ΔΕΝ ισχυουν!
Εγώ ένα έχω να πω. Τα ξέρουμε τα ονόματά σας όλως εσάς των βύσματων. Στο ιντερνετ ευτυχώς όλα καταγράφονται.
πουθενα δεν υπαρχει γραμμενο σε αποφαση-εγκυκλιο-νομο-ΦΕΚ οτι αν κανεις πρωτος ενσταση, διαλεγεις πρωτος και σχολειο.