0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλα εσυ οχι μονο καθεσαι και τρως αμασητες τις παπατζες που σου πασαρει το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σου αλλα φωναζεις και ουρλιαζεις και αυτους που σου προσφερουν τους ΝΟΜΟΥΣ και ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ στο πιατο σου ετοιμα αντι να κανεις τον κοπο να τα ψαξεις στο google....καληνυχτα!
πουθενα δεν υπαρχει γραμμενο σε αποφαση-εγκυκλιο-νομο-ΦΕΚ οτι αν παρεις πρωτος αποσπαση, διαλεγεις πρωτος και σχολειο
για ποιους παιδαγωγικους λογους λες; τον Σεπτεμβριο που ουτε καν εχουν ξεκινησει τα μαθηματα; λοιπον, επειδη εχει παει και αργα η ωρα... στα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που εχω υπηρετησει, εντος του πρωτου 10μερου του Σεπτεμβρη μαζευονται ολοι που εχουν ερθει με αποσπαση ΕΚΤΟΣ και οσοι ειναι ΕΝΤΟΣ και συγκρινονται μεταξυ τους. τελος..αν ερθει καποιος με αποσπαση σε επομενες φασεις, ε τι να κανουμε δεν θα περιμενουν τα σχολεια τους αποσπαθεντες του Οκτωβριου ή του Νοεμβριου. αυτοι θα παρουν οτι εχει περισσεψει και ειναι απολυτα λογικο και νομιμο. τον Σεπτεμβρη ομως σου ξαναλεω, οι ΕΚΤΟΣ με τους ΕΝΤΟΣ συγκρινονται μεταξυ τους.
rayin, είναι απαράδεκτο που στο δικό σου ΠΥΣΔΕ συμβαίνει αυτό. Το σωστό είναι να συγκρίνονται όλοι μαζί. Είναι όμως θέμα και των αιρετών σας που δε διαμαρτύρονται για να εφαρμοστεί η νόμιμη διαδικασία. Α και σχετικά με τις εντός ΠΥΣΔΕ. Συνήθως οι εντός ΠΥΣΔΕ εξαρτώνται και από το μέσο και τις γνωριμίες που έχει κανείς μες στο ΠΥΣΔΕ.
Ωραία. Διαυγές σύστημα, διαπλοκή αιρετών, πληροφοριακό σύστημα που να δουλεύει σωστά. Καλωςήρθες στο club.Ετοιμάσου να σε φάνε λάχανο. Ξέρεις πόσοι είναι οι πελάτες?
Όσοι και να είναι συνάδελφε οι πελάτες της αιρετοκρατίας, τα θύματα τους είναι πάντα οι περισσότεροι.Και μπορεί να αρνήται να φτιάξει το υπουργείο ένα διαυγές πληροφοριακό σύστημα, εμείς όμως γνωρίζουμε τα ονόματα των βυσμάτων και των αιρετών που τους εξυπηρετούν, και φτιάχνουμε σιγά-σιγά το δικό μας πληροφοριακό σύστημα, με την βοήθεια του διαδικτύου.Τους πλησιάζουμε συνάδελφε σιγά-σιγά, τους αγγίζουμε. Και εφόσον τους γνωρίσουμε, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της οργής μας, τις συνέπειες της αδικίας τους.
Δεν θέλω να σε αποτρέψω. Αντιθέτως, είμαι μέσα.
Το συνεργείο αποσπάσεων και μεταθέσεων δεν είναι τωρινο. Όλες οι πολιτικές ηγεσίες το έχουν χρησιμοποιήσει και φαντάζομαι και οι επόμενες αν δεν τους πιάσουμε.Δεν χρειάζεται να περιμένουμε αλλαγή κυβέρνησης. Αν υπάρξουν επαρκή στοιχεία, που γιατί όχι, μπορεί να είναι ευφικτό, μπορούν να πάνε στο ΣΕΕΔΔ
για ποιους παιδαγωγικους λογους λες; τον Σεπτεμβριο που ουτε καν εχουν ξεκινησει τα μαθηματα; λοιπον, επειδη εχει παει και αργα η ωρα... στα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που εχω υπηρετησει, εντος του πρωτου 10μερου του Σεπτεμβρη μαζευονται ολοι που εχουν ερθει με αποσπαση ΕΚΤΟΣ και οσοι ειναι ΕΝΤΟΣ και συγκρινονται μεταξυ τους. τελος..αν ερθει καποιος με αποσπαση σε επομενες φασεις, ε τι να κανουμε δεν θα περιμενουν τα σχολεια τους αποσπαθεντες του Οκτωβριου ή του Νοεμβριου. αυτοι θα παρουν οτι εχει περισσεψει και ειναι απολυτα λογικο και νομιμο. τον Σεπτεμβρη ομως σου ξαναλεω, οι ΕΚΤΟΣ με τους ΕΝΤΟΣ συγκρινονται μεταξυ τους. και η συνειδηση μου σε ενοχλει; ; ; ; ; ασε μας βρε ανθρωπε μου νυχτιατικα... τι στο καλο, με troll εμπλεξα...?
Διακρίνει κανείς αντίφαση σε αυτά που σημείωσα με κόκκινο, ή είναι απλά ιδέα μου;;;