0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα γενικά και αόριστα. Προστατεύονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (ιατρικό ιστορικό, θρησκεία, φορολογική κατάσταση κλπ). Αν όλες οι τοποθετήσεις οι αποσπάσεις κλπ δημοσιεύονταν υποχρεωτικά στη Διαύγεια (όπως στο Υπουργείο) με νόμο τότε όντως δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Αν πχ εμφανίζονταν μία απόσπαση σε μονάδα από το πουθενά τότε θα έπρεπε να υπάρχει μία πράξη αποχώρησης συναδέλφου για να προκύψει το κενό που καλύφθηκε, διαφορετικά θα πρέπει η Διεύθυνση να επικαλεστεί ότι δημιουργήθηκε τμήμα εκ των υστέρων.... καταλαβαίνετε πόσο πιο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω αίτηση για απόσπαση, ενώ είμαι προϊσταμένη σε νηπιαγωγείο; Επειδή η εγκύκλιος λέει ότι δεν μπορείς να κάνεις αν είσαι σε θέση με θητεία, αλλά μια συνάδελφος μου είπε ότι δεν εννοεί προϊσταμένους νηπιαγωγείων και διευθυντές δημοτικών αλλά ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης... Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε κάποιος σε αυτό, ευχαριστώ
Καληςπερα κ καλη ανάσταση, καλο παςχα σε όλους! Εχω υποβάλλει αιτηση για απόσπαση απο πυσδε σε πυσδε, αλλα θέλω να αλλάξω τη σειρά των πυσδε προτίμησης μου. Γίνεται; Αν ναι, πως; Ευχαριστω !
Καλησπέρα!Θα 'ηθελα να ρωτησω το εξης,αφου κανω την αιτηση για αποσπαση απο πυσπε σε πυσπε πρεπει να εκτυπωσω την αιτηση και να την στειλω και αυτην μαζι με τα δικαιολογητικα στη διευθυνση που ανηκω?Ακόμα δεν γραφτηκα στο συστημα, πως σας φαινεται είναι οκ ή κολλάει πουθενα και δεν γινεται ενεργοποιηση λογαριασμου?
Μετα την οριστικη καταθεση της αιτησης, μπορεις να κανεις απενεργοποιηση; δηλαδη να μην εξεταστει καθολου; και αν η αιτηση εχει δυο σκελη, δηλ. Σμεαε και κεδδυ μπορεις να απενεργοποιησεις ενα απο τα 2 ; ευχαριστω εκ των προτερων
Από την εγκύκλιο, δεν προκύπτει από πουθενά πως έχεις υποχρέωση να στείλεις και την αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά...Αυτό που πρέπει να στείλεις υποχρεωτικά, είναι τα δεύτερα...
Μόνο η Διεύθυνση σου θα σου απαντήσει με βεβαιότητα κατόπιν ερωτήματος στο Υπουργείο.