0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ατύχησες. Εχω στοιχεία δυστυχώς. παρόλο που έχω ζητήσει να μη λέτε ψέμματα.Φυσικά και συμπληρώνουν όλοι με
... Το δεύτερο πληθηντικό
ζ) Μετά την υποβολή των αιτήσεων δεν θα γίνονται δεκτές τροποποιήσεις (προσθήκες ή διαγραφές) των ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ απόσπασης με την επιφύλαξη των όσων αναφέρονται παρακάτω. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ όσοι μετατεθούν με τις μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης των προτιμήσεών τους εντός πέντε (5) ημερών από την έκδοση των αποφάσεων μετάθεσης.η) Μέχρι και τη ροή των αποσπάσεων δίνεται η δυνατότητα στον ίδιο τον εκπαιδευτικό να ανακαλέσει την αίτηση απόσπασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος. Το ίδιο ισχύει και για όσους μετατεθούν και δεν επιθυμούν απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ.
Δόθηκε παράταση για τις αιτήσεις των ΠΕ 19-20.http://www.nomotelia.gr/photos/File/109256-16.pdf
Μπορεί να αυξησουν το ωράριο.Μπορεί να τελειώνουν στο πενταωρο.(Προβλέπεται απο την πρόσφατη Υ.Α.)Μπορεί να κάνουν μάθημα οι καθαρίστριες.Μπορει να μετακινήσουν εσένα να καλύψεις ωράριο.Μην ανησυχείς η εξουσία έχει μεγάλη φαντασία, θα βρει τρόπο.
Τίποτα δεν μου κάνει πλέον εντύπωση.Απο την άλλη δεν είναι περίεργο το υπουργείο και οι διευθύνσεις του να ξέμειναν από πληροροφορικους;