0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι γιατί σύμφωνα με την πρώτη εγκύκλιο μπορείς να απενεργοποιήσεις την αίτηση απόσπασης μέχρι να ξεκινήσει η ροή των αποσπάσεων (δεν έχει σχέση με την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων) στη θέση σου θα επικοινωνούσα κ με τη δδε/δπε μου (σε περίπτωση απενεργοποίησης της αίτησης) για πιθανές δικές τους ενέργειες σ αυτή την περίπτωση, αυτό δλδ που έγραψε και ο συνάδελφος στο link που έβαλα.
;Υπάρχει τίποτε το σαφές σε όλα αυτά που ακούμε ως ενημέρωση περί ημερομηνιών αυτές τις μέρες;;; Γιατί μόνο ως γενικότητες μπορούν να εκληφθούν όλα αυτά... ουσιαστικά λένε ότι θα γίνουν όλα αυτά μεταξύ των μέσων Ιουλίου και στα τέλη Αυγούστου...δηλαδή μας ενημερώνουν για το....προφανές!!!!!
Εγώ λέω, Μπήκαν στο PDE απ' το υπουργείο και είπαν: "τους λέμε για αποσπάσεις από τον Φεβρουάριο και ακόμα στη σελίδα 19 είναι;" Ε... δεν βλέπω να φτάνουν τις 100 πριν τις 22 Αυγούστου..."-"και λίγα λες"...
Για να γίνει ένσταση πρέπει να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος. Από κει και πέρα, το τι θα γίνει εξαρτάται από αυτούς που θα εξετάσουν την ένσταση!
με τις αποσπασεις παιζονται τοσα ομορφα παιχνιδια, γιατι να τους το χαλασουμε; αφου κι εμας μας αρεσει.1. αποσπασεις σε φορεις: χΑ ΧΑ ΧΑ, η χαρα του πολιτευτη, και εαν ειναι και δυνατος σου κανει και μια αποσπαση για τις αναγκες τις υπηρεσιας και παιρνει ο καλος συναδελφος τα 11 μορια του δυσπροσιτου.2. αποσπασεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.....χαΧΑΧΑ περισυ με απεσπασαν αρον αρον σε μια περιοχη - αναγκαστικα λογω μοριων- γιατι εδω φαινονται- και δεν με πηραν στην περιοχη μου οπου απεσπασαν στη β φαση αλλους καλους συναδελφους με το 1/3 των μοριων μου. στην περιοχη που αποσπάστηκα, δεν υπηρχε κενο της ειδικοτητας μου- ωσπου τρεξανε κατι αλλα κολπα και με πηραν τελικα σε ενα σχολείο τελη Οκτωβρη......αλλοι καλοι συναδελφοι καταφεραν και μετακινηθηκαν σε αλλες ΔΙΔΕ γιατι δεν αδειαζαν θεσεις με τιποτα. Οι δικες μου προσπαθειες δεν ευοδώθηκαν για απιθανους λογους.Ας γινονταν μεταθεσεις και μεταταξεις, ας υπηρχε ενας πιο αξιοπρεπης τροπος αντιμετωπισης μας. Φετος κινδυνευουμε οι ΠΕ04 να βρεθουμε ....αντε ας μην συνεχισω. μπορει καποιοι αλλοι συναδελφοι να στεναχωρεθουν με το προβλημα μας.