0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα παρακαλώ μία διευκρίνηση στο παρακάτω ερώτημα. Έχω υπηρετήσει το 2015 2016 σε λειτουργικό κενό στο πυσδε α ,και ζήτησα απόσπαση στο πυσδε
με τις αποσπασεις παιζονται τοσα ομορφα παιχνιδια, γιατι να τους το χαλασουμε; αφου κι εμας μας αρεσει.1. αποσπασεις σε φορεις: χΑ ΧΑ ΧΑ, η χαρα του πολιτευτη, και εαν ειναι και δυνατος σου κανει και μια αποσπαση για τις αναγκες τις υπηρεσιας και παιρνει ο καλος συναδελφος τα 11 μορια του δυσπροσιτου.2. αποσπασεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.....χαΧΑΧΑ περισυ με απεσπασαν αρον αρον σε μια περιοχη - αναγκαστικα λογω μοριων- γιατι εδω φαινονται- και δεν με πηραν στην περιοχη μου οπου απεσπασαν στη β φαση αλλους καλους συναδελφους με το 1/3 των μοριων μου. στην περιοχη που αποσπάστηκα, δεν υπηρχε κενο της ειδικοτητας μου- ωσπου τρεξανε κατι αλλα κολπα και με πηραν τελικα σε ενα σχολείο τελη Οκτωβρη......αλλοι καλοι συναδελφοι καταφεραν και μετακινηθηκαν σε αλλες ΔΙΔΕ γιατι δεν αδειαζαν θεσεις με τιποτα. Οι δικες μου προσπαθειες δεν ευοδώθηκαν για απιθανους λογους.Ας γινονταν μεταθεσεις και μεταταξεις, ας υπηρχε ενας πιο αξιοπρεπης τροπος αντιμετωπισης μας. Φετος κινδυνευουμε οι ΠΕ04 να βρεθουμε ....αντε ας μην συνεχισω. μπορει καποιοι αλλοι συναδελφοι να στεναχωρεθουν με το προβλημα μας.
Δημήτρης Μπράτης1 ώρα · Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 22 Ιουλίου για θέματα αποσπάσεωνΤο ΚΥΣΠΕ εκτός από την Πέμπτη 21 Ιουλίου ,που θα συνεδριάσει για θέματα μετατάξεων,θα συνεδριάσει και την Παρασκευή 22 Ιουλίου για θέματα αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.Σύμφωνα με ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας είναι να εξετασθούν και να ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ στις αρχές Αυγούστου
Το αισιόδοξο σενάριο για αποσπάσεις από περιοχή σε περιοχή στις αρχές Αυγούστου είναι που μου κάνει εντύπωση! Μακάρι, για να προχωρήσουν και οι εσωτερικές διαδικασίες κάθε περιοχής εγκαίρως. Λέτε 1η Σεπτεμβρίου να γνωρίζουμε όλοι πού θα είμαστε, μετά από τόσα χρόνια για πρώτη φορά;