0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσες?
Υποβάθμισε το ολοήμερο, έκοψε ώρες από τα αρχαία στο γυμνάσιο (λέγοντας ότι είναι παρά φύσιν η διδασκαλία τους). Παράλληλα, δε θα ξεχάσουμε ότι είχε βγάλει στη φόρα και διάφορους κολαούζους που υπερασπίζονταν την κατάργησή τους, γιατί δήθεν ήταν η αιτία που δε μάθαιναν τα παιδιά νέα ελληνικά. Έτσι το καλό μας το υπουργείο δημιούργησε πλεονάσματα και δημιουργεί. Να μην ξεχάσουμε ότι έχει κόψει και ώρες βιολογίας, κατάργησε τους υπεύθυνους εργαστηρίου κτλ. Υ.Γ: επειδή το ξέρω πολύ καλά, γιατί το παιδί μου πήγαινε σε δημοτικό αναμορφωμένου προγράμματος, στα συγκεκριμένα σχολεία δεν ήταν όρος να εργάζονται και οι δυο γονείς. Καθόλου ανακρίβειες δε λέω. Προσέχω να λέω αυτά που γνωρίζω πολύ καλά. Και γι αυτό που λέω για τα συγκεκριμένα σχολεία είμαι απολύτως σίγουρη. Άλλωστε αυτό λένε και στις ανακοινώσεις τους οι συνδικαλιστές.
Τέσσερις...Τώρα πλέον μόνο δύο εκ των οποίων μόνον μια ώρα προετοιμασίας από δάσκαλο και για τις έξι τάξεις ταυτόχρονα και μια ώρα μάθημα ειδικότητας...
Τώρα εγώ φταίω που μιλάω για ενημέρωση από ΣΚΑΙ? Ό,τι να'ναι...
Δεν καταργήθηκαν οι υπεύθυνοι εργαστηρίων, καταργήθηκε η διάθεση 3 ωρών από το διδακτικό τους ωράριο για την άσκηση των καθηκόντων τους ως Υπ. εργαστηρίων και αντικαταστάθηκε από την απαλλαγή τους από κάθε άλλη εξωδιδακτική απασχόλησή.
δηλαδη; ΠΕ0401?τι εννοεις?εγω πιστευω εκοψε 1 ωρα βιολογιας +1 ωρα γεωγραφιας στην Α Γυμνασιου =2 ωρες *τον αριθμο των τμηματων δηλαδ 2*3=6ωρες ή 2*4=8 ωρες +3 ωρες εργαστηριου = 9 ή΄11ωρες ΔΗΛΑΔΗ πολλλες καθε 2 σχολεια "περισσευει "ενας ΠΕ04.