0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας, τη βοήθεια σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει. Πήρα απόσπαση στην α' φάση των αποσπάσεων σε ΠΥΣΔΕ στην 5η επιλογή μου. Είδα ότι χτες βγήκε ανακοίνωση για επανεξετάσεις κτλ.Μπορώ να κάνω αίτηση επανεξέτασης για να πάρω σε επόμενη φάση απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ πχ στην 1η-4η επιλογή μου ή απο τη στιγμή που πήρα απόσπαση δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο??Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
το επαθα περσυ. δυστυχως. μετα πηραν στην Α επιλογη ατομα με λιγοτερα απο τα μισα μου μορια! Δυστυχως δεν μπορουσα να κανω κατι. πηγα στην περιφερεια- γιατι επι 1 μηνα καθομουν χωρις ταξη- εκανα αιτηση προς το ΚΥΣΔΕ πριν την
Καλησπέρα και απο μένα, πηρα απόσπαση σε ΠΥΣΔΕ της περιοχής που ήθελα και δεν θέλω ουτε επανεξέταση ουτε ένσταση ουτε τιποτα, χρειάζεται να κάνω κάτι από το συστημα του opsyd ή απλά πρέπει να παρουσιαστώ στη διεύθυνση και να κάνω πράξη ανάληψη υπηρεσίας; Το λέω γιατι έχω ενεργοποιημένο το κουμπί της Απενεργοποιησης/Ενεργοποιησης και δεν θα θελα να κανω καμια βλακεία....ευχαριστώ!
σε ευχαριστώ πολυ!
Μπορεί αυτό να οδηγήσει και σε αυτεπάγγελτες ανακλήσεις αποσπάσεων;Τί λες;
Σημειώνεται ότι: α) Οποιαδήποτε τροποποίηση προτιμήσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ απόσπασης θα ληφθεί υπόψη μόνο αν έχει υποβληθεί και αίτηση επανεξέτασης.
Φυσικά και μπορείς.
εγω περσυ γιατι δεν μπορουσα;