0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να κάνει αίτηση και κάποιος με μηδενική διδακτική εμπειρία-προΰπηρεσία???
από το site της ΠΕΑ φαίνεται ότι δεν μετράει, τουλάχιστον για φέτος
Οι πιθανότητες όμως να σε πάρουν είναι ελάχιστες. Εγώ πέρισυ είχα κάνει κι ακόμα περιμένω να με φωνάξουν . Υποτίθεται ότι προηγούνται οι έχοντες προϋπηρεσία στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ μπας και τους μονιμοποιησουν ποτέ (αλλά κι αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία (http://www.diorismos.gr/Dpages/vima/articles/2006/citizen020606.php)
καλημέρα σε όλους....έχω μια μικρή απορία.Σε ενα σημείο στην προκήρυξη αναφέρεται:Υποψήφιοι ΠΕ – Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων είναι οι κατέχοντες βεβαίωση σαράντα (40) τουλάχιστον ωρών επιμόρφωσης στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ για το έργο «Καινοτόμοι Μέθοδοι Διδασκαλίας».δηλαδή για να μπορέσει κάποιος να κάνει αίτηση πρέπει να έχει παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα?πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και ένας πολύ εξυπηρετικός κύριος μου απάντησε κοφτά ότι για να το λέει η προκήρυξη ισχύει.τελικά τι ισχύει και τι όχι?
Οι υποψήφιοι των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 Πληροφορικής πρέπει να έχουν
Αυτό εννοεί ή ότι εγώ που είμαι Αυτοματισμού (ΠΕ20) δεν έχω βασικό τίτλο σπουδών Πληροφορικής δηλαδή πάλι τα ίδια