0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο Παιδειας μου ειπαν σημερα πως η φαση της προσκλησης δεν γνωριζουν ποτε θα βγει,σιγουρα μετα τις μεταθεσεις.Θα κανετε,μου ειπε,αναληψη υπηρεσιας και θα μετρα απο 1η Σεπτεμβριου.Ρωταω: αν υποθεσουμε οτι κανουμε αναληψη Ιουλιο που θα μας τοποθετησουν;Καπου προσωρινα,μου λεει,δεν εχει σημασια που ειναι καλοκαιρι,αλλα καθιστε να τα δουμε αυτα οταν θα εχουμε την προσκληση.Οταν κανεις αναληψη,ρε παιδια,απο τοτε μετρα η μισθοδοσια,ως αναπληρωτες το γνωριζουμε αυτο.Εκτος κι αν στην πρωτη περιπτωση που μου ειπε,κανουμε αναληψη,πληρωνομαστε και παρουσιαζομαστε Σεπτεμβριο στα σχολεια.
3)με βάση την πρόσκληση θα προσέλθουν οι αναγνωριζόμενοι ως έχοντες δικαίωμα διορισμού να κάνουν αιτήσεις διορισμού.4)έκδοση του φεκ διορισμένων(ονόματα-τοποθετήσεις)5)δελτίο τύπου με ανακοίνωση ημερομηνιών ανάληψης υπηρεσίας6)ανάληψη υπηρεσίας,όπου όσοι δεν αναλάβουν υπηρεσία χάνουν άπαξ και διαπαντός το δικαιώμα διορισμού τους.Οι διοριζόμενοι συνάδελφοι να διαβάσουν επιμελώς τα άρθρα 16,17και 18 του κώδικα δημοσίων υπαλλήλων (νόμος3528/2007-ΦΕΚ Α 26).
Lasid ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως γνωρίζεις σε ποιο ΦΕΚ βρίσκεται ο συγκεκριμένος νόμος;
Έκανα αναζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Ελπίζω, αν το έχει κάποιος συνάδελφος, να το δημοσιεύσει.
«Τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμίδας, που διορίστηκαν με τις διατάξεις του παρόντος νόμου, δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων του άρθρου 14 παρ. 1, με τις διατάξεις του ίδιου νόμου, πριν παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού τους».
Origin is επειδή βλέπω ότι είσαι γνωστής των νόμων, αν κάποιος βάλει στις επιλογές του μόνο μια περιοχή και δεν βρεθεί κενό να τον καλέσουν, ´αρα δεν αρνηθεί το διορισμό, έχει τη συνέπεια του πενταετούς αποκλεισμού;Εμένα με είχαν ενημερώσει απο το υπουργείο ότι δεν έχει κυρώσεις.
Ευχαριστω nikolpol αλλά αυτή δεν υποτίθεται ότι ειναι η τελευταία φορά που καλούν τους διοριστέους;