0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας τα είπα εγώ πριν σας τα είπε και ο guest.... θα το καταλάβετε στην πορεία ότι άλλες οι έννοιες του αναπληρωτή και άλλες οι έννοιες του μόνιμου....κάποτε ήμουν ωρομίσθιος και έλεγα τι καλά να γινόμουν αναπληρωτής και όλα θα είναι τέλεια... μετά είδα την "γλύκα" και είπα τι καλά που θα είναι όταν γίνω μόνιμος, έγινα και είδα ότι γλυτώσαμε από κάποια προβλήματα και βρήκαμε άλλα....το ίδιο και εσείς... δεν παίρνουμε έτσι αψήφιστα την πρώτη τοποθέτηση... ξέρω συναδέλφους με 10+ χρόνια κολλημένους... γιατί απλά δεν ανοίγουν θέσεις εκεί που θέλουνε να πάνε.... αλλά μην αγχώνεστε όλοι τα τραβάνε αυτά και ότι σας γράφουν εδώ μόνιμοι τα λένε καλοπροαίρετα για να είστε προετοιμασμένοι
πολυ σωστα! διοριστειτε με το καλο και θα δειτε ποσο σουρρεαλιστικες καταστασεις ζουμε ολοι εντος των τειχων!
Kαι πάλι συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται! Θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους.Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που κατάφεραν οι ανθρωποι αυτοί να διοριστούν σε καιρούς δύσκολους και περίεργους! Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και η νίκη τους δίνει κουράγιο σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε! Ας μη γκρινιάζουμε.
Να κανω μια χαζη ερωτηση? οταν λενε δε μπορουν να γινουν διορισμοι σε περιοχες που δεν εχει γινει καποια μεταθεση, εννοουν του συγκεκριμενου κλαδου που εισαι ή γενικα? γιατι υπαρχουν ειδικοτητες που στην καλυτερη να εχουν 5 μεταθεσεις....θα παμε οι 60 εναπομειναντες σαυτες τις πεντε περιοχες? Δε μου κανει και πολυ λογικο....
Ευχαριστω για την απαντηση Εγω το ειχα καταλαβει αλλιως... οτι μπορουμε να παμε μονο σε περιοχες απο τις οποιες εχει φυγει καποιος με ματαθεση..... Τραγικο βεβαια απο οποια μερια και να το δεις..... Θα δειξει!
Προχειρα εκτιμω οτι οι περισσοτεροι νεοδιοριζομενοι θα μεινουν εως και 10+ χρονια εκτος του μονιμου τοπου διαμονης τους... για καποιες ειδικοτητες δε ισως και 15+ χρονια...δυστυχως...
Μην βάζεις στοίχημα!
Αναφερομαι σε