0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα και τώρα και πίστεψε με είμαι υπερδιπλάσια χρόνια από σένα γίνονται πράγματα στην εκπαίδευση που είναι απρόοπτα.Σε ένα φόρουμ λοιπόν καλό είναι να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Ειδικά όταν πιθανόν μας διαβάζουν και άτομα που μπορεί να μην έχουν ούτε χρόνο στην εκπαίδευση μιας και πιθανόν κάποιοι δεν δούλεψαν μετά την επιτυχία τους στον ΑΣΕΠ.Στα άλλα συμφωνούμε.
Πάντως εμένα μου είσαι συμπαθής και ας μην είσαι και δάσκαλος!
Μηπως να κανουμε την εγγραφη μολις βγει η προσκληση;
Είναι το ορθότερο νομίζω! Ως μόνιμοι πλέον Αν όντως βγει η πρόσκληση Ιούλιο κοντός ψαλμός αλληλούια.
Συνάδελφοι,να κάνετε εγγραφή και ως μόνιμοι και ως αναπληρωτές.Γιατί το ένα να αποκλείει το άλλο;Στο κάτω-κάτω δεν το έχουν φορολογήσει ακόμη,τσάμπα είναι!!!
Γνωριζει καποιος αν ειναι σωφρον να κανουμε εγγραφη στο συστημα του ΟΠΣΥΔ πριν την εκδοση της προσκλησης μας;Απο το Παιδειας μου ειπαν καλο θα ειναι να κανετε εγγραφη γιατι πιθανοτατα οι αιτησεις μονιμων θα γινουν ηλεκτρονικα.Ομως στην φορμα εγγραφης δηλωνεις αναπληρωτης ή μονιμος.Εμεις δηλωνουμε αναπληρωτες και μετα βγαινει η προσκληση διορισμου και αλλαζουμε στατους,γινομαστε μονιμοι αρα πρεπει να ξανακανουμε εγγραφη για να εχουμε αλλο κωδικο;Μηπως να κανουμε την εγγραφη μολις βγει η προσκληση;
Καλημέρα, και εγώ έχω την ίδια ακριβώς απορία, Στο σύστημα επιλέγεις μια από τις τρεις κατηγοριες α) αναπληρωτής ή ωρομίσθιοςβ) μονιμοςγ) προσωπικο υπεππθαν επιλέξεις την β) δηλαδη μόνιμος σου βγαζει δίπλα μια φορμα για να συμπληρώσεις τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ)(υποχρεωτικο πεδίο), μα δεν πρέπει πρώτα να διοριστείς σαν μονιμος για να έχεις ΑΜ; Άρα μόνο σαν αναπληρωτές θα κάνουμε εγγραφή;
Τώρα θα κάνεις ως αναπληρωτής,γιατί δεν έχεις ΑΜ μόνιμου.Όταν με το καλό διοριστούμε και πάρουμε ΑΜ μόνιμου,τότε θα κάνουμε και ως μόνιμοι.