0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό τι λέει ρε συ phoebe;Ότι όοοοοοοταν έρθει η ώρα διορισμών θααααααα ισχύσει ότι προβλέπεται από τον τάδε νόμο.ΟΚ.Αν είσαι διοριστέα ΑΣΕΠ 2008, με αυτό το ΦΕΚ που διάβασες δηλαδή, ετοιμάζεσαι να πας να κάνεις δήλωση προτίμησης;;;;;Μη φας........Παίδες ο διορισμός των διοριστέων 2008 αργεί ακόμα.Για την ακρίβεια μπορεί να γίνει από Δευτέρα, μπορεί να γίνει και κάποια Δευτέρα του 2020, με τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες. Απλά δεν αφορά αυτή την κατηγορία το ΦΕΚ αυτό, καθώς δεν αναφέρονται πουθενα.Δεν άλλαξε και τίποτα ουσιώδες με αυτό το ΦΕΚ, για τους διοριστέους τουλάχιστον. Προφανώς για μεταταχθέντες και όσους τέλος πάντων αναφέρονται ρητά στο ΦΕΚ, κάτι γίνεται.
Ναι είμαι διοριστέα ΑΣΕΠ 2008 και έχω ήδη ετοιμαστεί ναι!!! Αν τυγχάνει να είσαι και εσύ ετοιμάσου και μπορεί να βρεθούμε στο αεροδρόμιο
Έρχεται και ανασχηματισμός βλέπεις.
Ακόμα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι.Ναι, μεταφέρθηκαν πιστώσεις, ναι, φαίνεται να κινείται το θέμα αλλά παραμένει το γεγονός ότι μπορεί οι διορισμοί να γίνουν από Δευτέρα ή και μετά από χρόνια, χωρίς να ξεκαθαρίζεται κάτι.
Προς ολοταχώς! Ο Φίλης μένει. Το πλοίο μπαρκάρει λίαν συντόμως...άλλος με τη βάρκα μας;;
Καθυστέρηση διαδικασιών για προσλήψεις, διορισμούςΗ αλλαγή του Νίκου Φίλη από τη θέση του Υπουργού Παιδείας θα καθυστερήσει μερικές μέρες τις διαδικασίες διορισμών και προσλήψεων. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αναμονή της έκδοσης των νέων ΦΕΚ με τις αρμοδιότητες της νέας πολιτικής ηγεσίας. Πέρσι μεσολάβησαν από την ανάληψη του ΥΠΠΕΘ από το Νίκο Φίλη μέχρη την πρώτη απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ περίπου 6 μέρες. 22/9 έγινε η ανακοίνωση των ονομάτων και 28/9 είχαμε την πρώτη υπογραφή απόφασης, που τότε ήταν για προσλήψεις αναπληρωτών. Την πρώτη υπογραφή σε ΦΕΚ είχαμε στις 25/9. Ευτυχώς που την εβδομάδα που φεύγει έγιναν οι προσλήψεις Παράλληλης, Α/θμιας και
Και μία διόρθωση μιας και είναι χώρος εκπαιδευτικών.... Πρόσω ολοταχώς, όχι προς.......Παρεμπιπτόντως ο Φίλης την έκανε παιδιά, δεν θέλω να γίνω ο μίζερος μάντης καθυστερήσεων ή άλλων κακών αλλά προσπαθήστε να είσαστε ψύχραιμοι. Μην αφήσετε δουλειές ακόμα. Αφήστε κανένα ρούχο εκτός βαλίτσας για τα καθημερινά σας .
Έτσι μπράβο...Ανέδειξες τώρα την υπεροχή σου ως εκπαιδευτικός με αυτή σου την επισήμανση... Είδες βρε παιδί μου, αυτοί οι ασεπίτες; Άσχετοι εντελώς...Πώς πέρασαν σε αυτόν τον Ασεπ και θα διοριστούν τώρα...Ανεπίτρεπτο! Σε ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη συναδελφικότητα και χαρά σου με το διορισμό μας. Άμα τη ανακοινώσει του, θα σε ενημερώσουμε πάραυτα. Μέχρι τότε μπορείς να ασχοληθείς με τη δική σου δουλειά, μιας και προφανέστατα το τοπικ δεν σε αφορά...Την καλημέρα μου!
Συναδελφε καλημέρα. Έχω γίνει πολλές φορές αντιπαθής λέγοντας πως μας έχουν αφήσει αδιοριστους οι συνάδελφοι μας που βολευονται από την μεταβατική. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι πώς εμείς έχουμε δικαστικές αποφάσεις και αυτοί δεν έχουν. Έχουν συνειδητοποιήσει πώς αν αναγκαστουμε να φέρουμε εισαγγελέα στο Παιδείας, δεν θα ξαναδουν σχολική τάξη; Γι αυτό στην περίπτωση τους ισχύει το λαγός την πτερη εσειε, κακό της κεφαλής του!!!
Ειναι απλα τόσο εκνευριστικό συνάδελφοι που ούτε τους εχει νοιάξει όλα αυτά τα χρονια και ούτε ένα μήνυμα δεν έχουν στείλει στο νήμα αυτο έστω για συγχαρητήρια, καλο διορισμό κτλ να σπεύδουν να μας ενημερώσουν οτι θα έχουμε καθυστέρηση. Σε εσπεριδοειδή αναφέρομαι!! Καλημέρα και ελπίζω να τελειώσουμε άμεσα με το θέμα μας!! Καλο διορισμό σε όσους το περιμένουμε