0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχει λογική. Το ΦΕΚ διορισμού είναι γι'αυτούς που διορίζονται. Αν θυμάμαι καλά, διαλέγεις μεταξύ συγκεκριμένων περιοχών και, ανάλογα τη θέση που είσαι, καλό είναι να τις δηλώσεις όλες αν θέλεις να εξασφαλίσεις το διορισμό σου. Δεν ξέρουμε αν θα δοθεί άλλη ευκαιρία να κάνουμε αιτήσεις διορισμού οι εναπομείναντες - προσωπικά το βλέπω δύσκολο. Το σύστημα μετά συζητιέται να αλλάξει.
H διαδικασία είναι πρόσκληση -> δήλωση -> ανακοίνωση των αποτελεσμάτων -> αποδοχή διορισμού από όλους /κάποιους -> ΦΕΚ διορισμού
Στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου βρίσκεται η πρόσκληση -προκήρυξη που αφορά στους διοριστέους του ΑΣΕΠ του 2008,προκειμένου να υποβάλλουν δηλώσεις προτίμησης για τον μόνιμο διορισμό τους.Μόλις υπογραφεί θα δημοσιευθεί και θα δοθεί προθεσμία τριών ημερών για την υποβολή των δηλώσεων.
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%96%CE%9824653%CE%A0%CE%A3-%CE%A3%CE%97%CE%A9ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
Απλώς βγήκε μια αγανάκτηση και μία έκκληση ουσιαστικά προς μία συνάδελφο που, μου φάνηκε τουλάχιστον, ότι είναι έτοιμη με τις βαλίτσες στο χέρι να πάει σε κάποιο σχολείο, πράγμα το οποίο μπορεί να αργήσει ακόμα από ελάχιστα έως σημαντικά.Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής. Δεν θα μπορούσα να της χτυπήσω την πλάτη και να της πω "καλό διορισμό". Όχι ακόμα τουλάχιστον. Με το καλό να το χαρεί όταν έρθει όπως και όλοι μας άλλωστε. Απλώς ας μην κρεμάσουμε τις ζωές μας από την βούληση του κάθε υπουργείου γιατί περνάμε θηλειά στο λαιμό μας. Αν κάποιοι διαφωνούν, σεβαστό, αλλά η άποψή μου είναι αυτή.Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Τώρα κλείνω εισιτήριο για Ελλάδα! Cheers!!!