0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα που με ρωτάς δεν το γνωρίζω.Αγανακτώ όμως με τη συμπεριφορά κάποιων που ενοχλήθηκαν από τους διορισμούς των ανθρὠπων αυτών. Για εμένα, ηθική αποκατάσταση θα ήταν να τους δοθούν αναδρομικά ΟΛΑ τα μόρια που στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί έγιναν έρμαια πολιτικων παιχνιδιών που τράβηξαν πίσω το θέμα των όποιων διορισμών που θεωρητικά θα μπορούσαν να γίνουν.Δεν ξέρω όμως αν η άρση τέτοιου είδους αδικιών προβλέπεται από τα όποια προεδρικά διατάγματα.
Εντάξει, η συζήτηση σταματάει εδὠ, γιατί μιλάμε σε διαφορετική γλώσσα. Ελπίζω να βρεθεί μια δίκαιη λύση για όλους.Ελπίζω όσοι διαβάζουν τα μηνύματά μου, να καταλαβαίνουν το πνεύμα μου και να μην παρερμηνεύουν σκοπίμως τα όσα λέω. Νομίζω ότι ήμουν σαφής.
μάλλον σε ζάλισε ο διορισμός και νομίζεις ότι είσαι ο Λεωνίδαςμην ανησυχείς θα σου περάσει διαφωνώ, κανείς δεν δικαιούται ευνοϊκής μεταχείρισης εις βάρος άλλων.... άλλωστε εναντίων τέτοιων συμπεριφορών από την διοίκηση δεν αγωνίστηκαν οι εν λόγω συνάδελφοι; εκτός αν ισχύει μόνο όταν αδικούν εμάς..... δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοια υποκρισία....
Συνάδελφοι διοριστέοι έχω μια απορία:Κάποιος διοριστέος που δεν έκανε αίτηση ως αναπληρωτής από τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να υποβάλλει χρειάζεται και α)πιστοποιητικό της εισαγγελίας πλημμελειοδικών περί άσκησης ή μη εις βάρος του ποινικής διώξης για οποιοδήποτε έγκλημα κατα της γενετήσιας ελευθερίας ή για οποιοδήποτε έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής καιβ)ποινικό μητρώο περι του αν υπάρχει καταδίκη για τέτοιο έγκλημα.Αυτα τα δύο χρειάζονται να τα προσκομίσουμε; (Αναφέρομαι πάντα στους διοριστέους που δεν έκαναν αίτηση αναπληρωτή φέτος και χρειάζονται να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά)
1. Πιστοποιητικό πτυχίου που να αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η βαθμολογία2. Ταυτότητα ή διαβατήριο*να θυμάσαι το ΑΦΜ σου για να σε ψάξουν στο σύστημα και να γίνει η καταχώριση.