0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το προηγούμενο σου μήνυμα, βάσει του οποίου σε χαρακτήρισα, δεν ήταν ειρωνικό, τότε σου ζητάω συγγνώμη.
Και ειναι καλο αυτο να θετεις σε κινδυνο την εγκυμοσυνη;!
Θα σου πρότεινα, Αυθαίρετε, να αποταθείς και στην ΟΛΜΕ γιατί οι ομοσπονδίες πάντα έχουν νομικούς συμβούλους.Σε σχέση με τα σχόλιά σου:1. το username authairetos σου ταιριάζει γάντι2. είσαι σίγουρος ότι θέλεις να γίνεις μέλος της κοινότητας των εκπαιδευτικών, ένα μέρος της οποίας είναι αμόρφωτα κι ανεπρόκοπα γίδια;3. εγώ που τόσα χρόνια "ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι ενώ με τάιζαν οι άλλοι", διήνυσα πέρυσι 5,5 μήνες επαπειλούμενης εγκυμοσύνης εργαζόμενη ως αναπληρώτρια μακριά από τον τόπο κατοικίας μου έως ότου κατέληξα σε νοσοκομείο και πάλι δεν αναστάτωσα όλη την εκπαιδευτική κοινότητα γι'αυτό. Είναι, βλέπεις, που δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω...Εν πάση περιπτώσει, σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και σύντομα. Και με το καλό να έλθει το παιδάκι σου.
Αν ήμουν υπουργός και διάβαζα όλους αυτούς τους παραγωγικούς και παιδαγωγικούς διαλόγους θα ανακαλουσα αμέσως την διαδικασία διορισμού.Την καλημέρα μου..!
Μεγάλε,θα το ήθελες πολύ αυτό,αλλά τέτοια χάρη δεν θα δεις!Όσο για τον συνάδελφο που με βρίζει κρυμμένος πίσω απο έναν υπολογιστή,ένα θα του πω:αν είναι άντρας,ή να τα σβήσει, ή ας έρθει αυτά που γράφει να μου τα πει κατα πρόσωπω.Έτσι λύνουν φίλε Νόμιμε, οι άντρες τις διαφορές τους και όχι διαμαρτυρόμενοι στον συντονιστή.