0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κρύβομαι. mrna=Μαριάννα, και αφού με έχεις και στο άλλο γκρουπ δε θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Εσύ που είχες πέσει να με φας επειδή ρωτούσα για την παράταση ορκωμοσίας και τις άδειες άνευ αποδοχών, πώς ορίζεις ακριβώς την ελευθερία λόγου? Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου κύριε Σταύρο γιατί ξέρω κι εγώ τι πάει να πει μήνυση. Το ξαναλέω, κρίμα στα παιδάκια που θα σε έχουν δάσκαλο. Α και που'σαι.. μπορεί να με έσβησες αλλά θυμάμαι πολύ καλά όλα αυτά που έλεγες.. Άντε γεια!
Οι συνάδελφοι, όπως και εσύ,δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για να καταλάβουν πως η παράταση ορκωμοσίας βάζει σε κίνδυνο τον διορισμό. Το είπα πολλές φορές πως τα φεκ μας λήγουν τέλος του 2016 και δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει, αν έχει μείνει αδιόριστος.
Αυτό που κάνεις είναι φασιστικό, γιατί δεν με αφήνεις να προστατευσω τον εαυτό μου με ένδικα μέσα, τα οποία μου τα αναγνωρίζει το σύνταγμα.
Εδώ κάνεις λάθος αγαπητέ Σταύρο.Δεν χάνεται κανένας διορισμός με την παράταση ορκωμοσίας.Έχει προβλεφθεί από τον νομοθέτη ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν είναι δυνατό σε μερικές ημέρες ή εβδομάδες να αναλάβει κάποιος.Απουσία στο εξωτερικό, σπουδές, οικογενειακοί λόγοι κτλ, είναι όλοι λόγοι για αναβολή.Δίδεται σε αυτές τις περιπτώσεις μέχρι 6 μήνες και για τους εκπαιδευτικούς ειδικά, μέχρι 31 Αυγούστου του επόμενου από τον διορισμό έτους.Δεν χάνεται διορισμός δεν χάνεται πίστωση δεν χάνεται τίποτα.Όποιος θέλει και το χρειάζεται κάνει την αίτηση με το που βγαίνει η τοποθέτηση, στην διεύθυνση που τοποθετείται.Εγκρίνεται κάποιο διάστημα (ή και όχι ανάλογα την περίπτωση) και η προθεσμία των ημερών ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε νέα προθεσμία που φτάνει όσο είπαμε παραπάνω.Σταμάτα να παραπλανείς τον κόσμο, κάνε ό,τι θέλεις δεν εκπροσωπείς κανένα, δεν κάνεις τίποτα για κανένα.Άσε τους άλλους να διεκδικήσουν αυτά που ο ΝΟΜΟΣ που με τόσο πάθος κυνήγησες, τους προσφέρει.Είναι συνταγματικό τους δικαίωμα. Το σύνταγμα ισχύει για όλους ή μόνο για εσένα τελικά;Δικά σου λόγιαΆντε στο καλό λοιπόν, μεσιέ Σταύρος Παπαδάκης
Ξέρει κανένας πόσο ακόμα θα περιμένουμε για τα αποτελέσματα των τοποθετήσεων;
Πρωτα οι δικαστικες αυτη ή την αλλη εβδομαδα.
Για να καταλαβω γιατι το χω χασει...οι δικαστικες αφορουν μονο ατομα που οταν καταργηθηκε το 40% του πινακα διοριστεων προσεφυγαν; Ξερουμε αυτοι ποιων ειδικοτητων ειναι; (πολλα ζηταω...χαχα)