0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητηρια στους συναδελφους, και με το καλο να παρουν τη θεση των αλλων που θελουν να αποσπαστουν. Επισης, σε κανα δυο χρονια θα μπορουν να αποσπωνται κι οι ιδιοι στις πολεις και μετα να αναρωτιομαστε γιατι δεν εχουν τα απομακρυσμενα σχολεια, κυριως στα νησια, εκπαιδευτικους!
Καλησπερα,ειμαι ΠΕ 18.33,δευτεροβαθμια, που μπορω να βρω το ονομα μου για να δω αν μπορω να κανω αιτηση;ειμαι επιτυχουσα ασεπ 2008,αλλα οχι στον πινακα ενιαιων διορισμων που ενημερωθηκε τελευταια φορα ιουνιο του 2009...
https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9C%CE%A366%CE%976-%CE%A8%CE%91%CE%94?inline=true
Η διαδικασία το να καλείς επιτυχόντες μπορεί να επαναληφθεί για όσα χρόνια το υπουργείο παρατείνει τους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2008.
απο επικοινωνία μας με το υπουργείο μας είπαν πως όποιος αρνηθεί διορισμό δεν ξαναεργάζεται αναπληρωτής...βαρύ το τίμημα για όσους αρνηθουν συνεπώς...άσε που τα μακρύ χρονικό διάστημα του αμετάθετου από τα ξερόνησα μπορεί να σπάσει, όπως μας είπε ο υπάλληλος του minedu, με αποσπάσεις...θα δουμε την Παρασκευή...
Αν κάνουν αίτηση με δήλωση περιοχών και προσληφθούν και αρνηθούν μετά...
αυτό ο νόμος τους το δίνει με περιθώριο ενός έτους...μετά ένα έτος θα καλέσει τους επιλαχόντες των όποιων παραιτηθέντων....σε κάθε περίπτωση το ΑΣΕΠ , μου είπε ο υπάλληλος είναι έτοιμο να βγάλει τους διαδόχους όσων αρνηθούν την Δευτέρα...καλό θα ήταν να καλούσε σε ανοικτή πρόσκληση όλους τους επιτυχόντες να κάνουν αίτηση από ένα νούμερο και κάτω(πχ καλούνται από το 60 μέχρι τον τελευταίο) και στη συνέχεια να έπαιρνε αυτούς που πρέπει έτσι θα γλίτωνε την χρονοβόρα διαδικασία