0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην εγκύκλιο αναπληρωτών λέει το εξής:"Ενότητα 2. Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης:2.Όσοι δεν έχουν αποδεχθεί το διορισμό τους σε θέση μόνιμου εκπαιδευτικού (παρ.45β άρθρο 13 του ν.3149/2003). Το ίδιο ισχύει και για όσους ανέλαβαν υπηρεσία ως μόνιμοι και παραιτήθηκαν εντός του έτους από την ημερομηνία δημοσίευσης της πράξης διορισμού (αρ.329/2005 Γνωμοδότηση του ΝΣΚ). " .... Οι ανωτέρωεκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο ως ωρομίσθιοι. "Όσοι δεν κάνουν αίτηση-δήλωση περιοχών για μόνιμο διορισμό, οπότε και δεν θα διοριστούν, δεν ανήκουν στην παραπάνω περίπτωση, σωστά; (Δεν θεωρείται ότι δεν έχουν αποδεχθεί διορισμό)
Θεωρω οτι απο τη στιγμη που καλουν καποιον για διορισμο αφου εχει ερθει η σειρα του κ αρνηθει τοτε ναι εμπιπτει στην περιπτωση αυτη που περιγραφει η εγκυκλιος.
Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία θα γνωρίζουμε πόσες θέσεις έμειναν κενές και η διαδικασία θα συνεχιστεί ή αυτό είναι η τελευταία πράξη του έργου;
4. Σε περίπτωση που απομείνουν κενές θέσεις, μετά το πέρας της παρούσας διαδικασίαςδιορισμών, αυτές θα καλυφθούν από εκπαιδευτικούς του πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού έτους2008, εφόσον διατεθούν με απόφαση της αρμόδιας Αρχής, ανά κλάδο και ειδικότητα.
Επίσης, για τους κλάδους ΠΕ17.02 Μηχανολόγων –Ναυπ. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ και ΠΕ17.03 Ηλεκτρολόγων ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ, δεν διατίθενται κενές θέσεις για κάλυψη, λόγω έλλειψης επιτυχόντων (αριθμ. 178/2-3-2017 Απόφαση ΑΣΕΠ)
Φαντάζομαι ότι απο Δευτέρα άμα πάρουμε τηλ στο υπουργείο και λέμε ειδικότητα, θα μας λένε πόσοι δεν έκαναν αίτηση;
Υποθέτω ναι. Δε ξέρω αν θα είναι Δευτέρα ή πιο μετά, αλλά λογικά ναι. Δεν είναι στο χέρι τους να αφήσουν ακάλυπτες θέσεις. Αν ήταν, θα το έκαναν και με την πρώτη φουρνιά επιλαχόντων. Όρεξη είχαν να μας διορίσουν...
Όχι απλά να ξέρουμε στο περίπου το πολύυυυυυ μακρύ μέλλον μας (πιθανόν). Θα είναι μια πρώτη εκτίμηση μιας και μετά την ορκομωσία των τωρινών επιλαχόντων θα ξέρουμε ακριβώς θέσεις.
Ελάχιστοι (αν όχι κανένας) δε θα πάνε να ορκιστούν από τους επιλαχόντες πιστεύω. Προσωπική μου άποψη, όσοι ενδιαφέρονται για συγκεκριμένες περιοχές μόνο, θα δηλώσουν μόνο αυτές, άρα δε θα είναι και στο ΦΕΚ.
Σωστά..
Και γω πληροφορικής είμαι... Έλα και στην ομάδα των επιλαχόντων να ενημερώνεσαι... https://www.facebook.com/groups/1825675427656343/