0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νεμι αναφέρει τι εννοεί ο PASAS123. Αναμένει ότι τα επόμενα χρόνια θα βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις και θα διορίζονται αναδρομικά επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008. Αυτό το θεωρώ κι εγώ πολύ πιθανό.
Sorry, μπορεί να πω κοτσάνα ,αλλά, για να καταλάβω, αν ισχύσει αυτό που λες μπορεί πχ εγώ να έχω καλύτερη σειρά από εσένα, εγώ να μην έχω κινηθεί νομικά ενώ εσύ ναι , και αν γίνει διορισμός να πάρουν εσένα με χειρότερη σειρά μόνο και μόνο επειδή κινήθηκες νομικά..;
Θα βγουν ονόματα συγκεκριμένων συναδέλφων που έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση?
Ναι, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι καθόλου απίθανο, καθώς δεν προσφεύγουν όλοι οι επιτυχόντες.
μια ερωτηση, με τι κριτήριο να προσφύγει καποιος στη δικαιοσυνη αν ειναι απλώς επιτυχών στο διαγωνισμό; και γιατι να δικαιωθει;
Μια ερωτηση, με τι κριτήριο να προσφύγει καποιος στη δικαιοσυνη αν ειναι απλώς επιτυχών στο διαγωνισμό; και γιατι να δικαιωθει;
Υπάρχουν τα ονόματα αυτών που δικαιούνται να κάνουν αίτηση. Στο κεφάλαιο
Συγχαρτήρια στους συναδέλφους για τον επάξιο διορισμό τους.Τα επόμενα 3 χρόνια οι διορισμοί θα γίνονται μέσω δικαστικών αποφάσεων.ΑΣΕΠ θα γίνει όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια διορισμών μέσω δικαστικών αποφάσεων. Η κυβέρνηση ορθά δεν αλλάζει το σύστημα αναπληρωτών,γιατί σε σύντομο χρονικό διαστήμα ο συνδυασμός διορισμών μέσω δικαστικής απόφασης και η δραματική μείωση αριθμού μαθητών δεν θα επιτρέπει να υπάρχουν αναπληρωτές. Άλλωστε, γι αυτό επιτρέψαν οι δικαστές στο σύστημα αναπληρωτών να υπάρχει,αν και είναι αντισυνταγματικό!
Αίτηση μπορούν να κάνουν αυτοί που διατίθενται για διορισμό. Το ΑΣΕΠ τους χαρακτήρισε διοριστέους πλέον, εφόσον οι αρχικοί διοριστέοι αρνήθηκαν τον διορισμό. Ακόμα κι αν πήγαινες σε μια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αν δεν είχες διατεθεί για διορισμό, δε θα σε άφηνε το ηλεκτρονικό σύστημα να κάνεις αίτηση!