0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα. Θα ηθελα να ρωτήσω τι ακριβως πρεπει να γραψω στην ενσταση όταν δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο απορρίφθηκα. Επικοινωνησα με το τμημα στο οποίο επρεπε να αποστειλω τα χαρτια και η απαντηση ειναι ότι δεν γνωριζουν και απλα να κανω ενσταση....πραγματικα δεν ξερω τον λογο που απορριφθηκα!Ευχαριστώ...
μπορω και τωρα που εχουν βγει τα προσωρινα να παω να δω; δηλ τα εχουν αναρτησει και τωρα στην επας;
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Η απαντηση ειναι "λόγω πτυχίου". όχι όμως "μη προκηρυσσόμενη ειδικότητα". Συγκεκριμένα, έκανα αίτηση για την ειδικότητα
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία, τι γίνεται από τη στιγμή που θα δούμε τα ονόματά μας στους πίνακες; ποια είναι η διαδικασία από τη στιγμή που βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες και ειμαστε στους πινακες; ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα, επειδή και μένα είναι η πρώτη φορά που έκανα για ΕΠΑΣ, δεν έχω καταλαβει πως λειτουργει.. Υπάρχει κάπου να δούμε ποιους πήραν τα προηγούμενα έτη και πόσους? για παράδειγμα, αν ειμαι 4η στον πίκανα των ΠΕ19-20, πως ξέρω πόσους παίρνουν κ ποιους?
Είχα βρεί τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών, αλλά πως ξέρω ποιοι από αυτους δούλεψαν? υπάρχουν κάπου πίνακες με προσληφθέντων ή μόνο πίνακες κατάταξης υποψηφίων?
καλημερα!!ξέρει κάποιος πως υπολογίζονται σε ώρες βεβαιώσεις απο αθμια κ βθμια;γιατι αυτες δίνονται σε μηνες κ μέρες!δεν βρίσκω κάτι.κ δεν ξέρω αν μου έχουν υπολογίσει σωστά τα μόρια!!ευχαριστώ