0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.
αναφερεται στο 2013 αυτο το εγγραφο. Αν μπορεις να μου βρεις του 2014 θα σου ειμαι εξαιρετικα ευγνωμων ! ευχαριστω και παλι
Για το 2014 βρήκα αυτό αν σε βοηθήσει. Νομίζω έχει όλους τους πίνακες.http://prev.oaed.gr/index.php?searchword=επασ%202014&searchphrase=all&Itemid=820&option=com_search&lang=el
Οι προκηρύξεις αναφέρουν ότι μοριοδοτούνται οι ώρες διδασκαλίας. Προφανώς ο ΟΑΕΔ έχει πρόγραμμα που υπολογίζει τις πραγματικές ώρες διδασκαλίας αφαιρόντας το διάστημα των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.
συνάδελφε προφανώς κάτι γίνεται!!!!!δεν αντιλέγω!αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα!!!απλά λέω ότι αυτό κάπως πρέπει να όρίζεται!!κ επίσης ότι αυτό θα πρέπει να το ξέρουμε!!κ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν έχει απασχολήσει το φόρουμ γιατι γενικά στο φόρουμ τα χρόνια που παρακολουθω πάντα λέμε κ συζήταμε ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε ότι λενε απο ΟΑΕΔ έτσι χωρίς επισημη αναφορά καπου!!ε!δε γίνεται τη μια να υποστηρίζουμε κ να αναζητάμε επισημα πράματα κ την άλλη να αρκούμαστε κ στο ότι κάποιο/κάτι ε΄χουν στον οαεδ κ τα υπολογίζουν μορια!έτσι στα λόγια!
Συναδελφε. Αναφερεται σε ωρες διδασκαλιας και οχι διδακτικο ωραριο....μοριοδοτεισαι σαν ωρομισθιος και αναπληρωτης να ησουν . Κοινως οτι εκανες σε διδακτικο. Για αυτο τα πεταει εξω τα χριστουγεννα και το πασχα.
Γνωρίζει κανείς αν φέτος στους ΠΕ ωρομισθίους πλήρους ωραρίου θα ισχύουν οι 23 ώρες εβδομαδιαίως ή οι 21 ώρες ανά εβδομάδα; Το λέω γιατί στον οαεδ τπτ δεν είναι σίγουρο.