0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα, σε ενα εργαστηριο ποσοι μαθητες απαιτουνται για να μπει δευτερος καθηγητης?
Τι άδεις διακιούμαστε?Λοχείας μπορεί κάποια να πάρει?Κ με τα μορια τι γίνεται??Ξερει κάποιος???
Καλησπέρα. Μου πρότειναν να αναλάβω 2 ώρες σε ένα τμήμα και είμαι άνεργη με επιδότηση 400ευρώ/μήνα. Αποδέχοντας την πρόσληψη καταργείται αυτόματα το επίδομα?
Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειά σας!Οι ωρομίσθιοι δικαιούνται όμοια με τους αναπληρωτές άδεια κύησης και λοχείας. Η συνολική διαρκεια είναι 119 ημέρες (56 πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού και 63 μετα).Για τα μόρια δεν είμαι σίγουρος... Επικοινώνησε καλύτερα με το τμήμα εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ...
Σε ευχαριστω και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα:) Λέγοντας τμήμα εκπαίδευσης ΟΑΕΔ, ποιό ακριβώς εννοεις??Μπήκα στη κεντρική σελίδα και δε βρήκα κάποια τέτοια ονομασία....
Η διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων Πληροφορικής σε τμήμα μέχρι και δεκαέξι (16) μαθητών, διεξάγεται από έναν (1) εκπαιδευτικό ενώ σε τμήμα δεκαεπτά (17) μαθητών και άνω, διεξάγεται από δύο (2) εκπαιδευτικούς.
είσαι σίγουρος ότι ισχυει αυτό για τους πληροφορικούς; γιατι σε επας περιφερειας που δουλευα κ 20 που ήταν τα παιδιά έναν έβαζαν μέσα!!! κ όταν ρωτόυσαμε γιατι στους ηλεκτρολόγους έχετε 2 κ σε μας 1 έλεγαν ότι έτσι είχαν εντολή απο πανω!κ φυσικά ποτε δεν είδαμε την εντολή αυτή. αλλά μας το συσχέτισαν κ με το παιδείας που πλεον είχαν βγάλει τον ένα καθηγητη απο το εργαστήριο κ έτσι δεν το ψαξαμε πολύ. για αυτό ρωταω αν είσαι σίγουρος
Ετσι λένε οι φετινες αναθέσεις συναδελφε... Ασε τι ίσχυε στο παρελθόν...Οι προσλήψεις που αρχισαν κακώς να βγαίνουν στο διαύγεια χθες, ανακλήθηκαν... Πρωτα θα λυθούν τα θέματα που προέκυψαν...