0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος πάρει 20 ώρες σε μια ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και του προτείνουν αλλες 2-3 ώρες απο ΔΙΕΚ του ΙΝΕΔΙ
Χαίρεται.Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάω τις διδασκαλίες (σύγχρονο περιβάλλον γραφείου), γνωρίζει μήπως κάποιος τί ύλη θα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Είναι αναρτημένα καπου; Δεν θέλω να πάω στο 1ο μου μάθημα αδιάβαστος!
Έχει κάποιος κάποια πληροφορία;Καλεσα σημερα και ελαβα απαντηση οτι θα παρω την υλη τη Δευτερα το απογευμα που θα παω για το 1ο μαθημα...Γενικά, την ύλη των μαθηματων που την βρισκουν οι ωρομίσθιοι;Γνωρίζει κάποιος που έχει ξαναδιδάξει;Ευχαριστω
Υπάρχει πρόγραμμα σπουδών που σε καθοδηγεί. Μην αγχώνεσαι! Ζήτησέ το από την ΕΠΑΣ σου και θα σου το δώσουν.
Σ' ευχαριστω πολύ.Κατα βαθος δεν αγχωνομαι, αλλα προβληματιζομαι εντονα στο τί θα διδάξω την Δευτερα που εχω το 1ο μαθημα....Δηλαδη θα πρεπει να πω στους σπουδαστές με συγχωρειτε αλλα θα αυτοσχεδιασουμε εκτος ύλης!
Καλησπερα.Σας παρακαλω ας δωσει καποιος συναδελφος το λινκ απο 1η ΕΠΑΣ θεσσαλονικης γιατι στο διαυγεια εμπλεξα τα μπουτια μου και δεν βγαζω ακρη.Δεν μπορεσα πουθενα να βρω ονοματα.Μια βοηθεια παρακαλω.Και κατι αλλο...............ποιος ξερει να μου πει τι ισχυει στις φετινες προσληψεις για τις ποινες?Αν φυγεις αργοτερα για το παιδειας εχεις αποκλισμο?Γιατι καποιος εδω μεσα ειπε οτι περσι πηγε στον οαεδ και μετα εφυγε για το παιδειας και φετος μπορεσε και εκανε κανονικα την αιτηση του και μοριοδοτηθηκε.τι γνωριζετε πανω σε αυτο το θεμα συναδελφοι?
Παρατηρω τις προσλήψεις που βγαινουν στο διαυγεια και αναρωτιέμαι..Αυτες τις οδηγίες προσληψεις για ποιον τις εβγαλαν αφου κανεις δεν τις εφαρμοζει..Και εμεις οι μηχανολόγοι, ΠΕ 12/17 που ειμαστε αυτοι που τις περισσότερες φορές αδικούμαστε γιατι δεν αντιδράμε?Και λέω, παραδειγματα προσλήψεων σε ΕΠΑΣ1)προσλαμβάνουν ΔΕ ενώ υπάρχουν ΤΕ ο οποίος προηγείται βάση των οδηγιών αναθέσεων.. 2) επίσης προσλαμβανουν ΤΕ ενώ υπάρχουν ΠΕ12/17 και ΠΕ18/18 οι οποίοι έχουν περισσότερα μόρια από τους ΤΕ.2) επίσης προσλαμβάνουν ΠΕ 18.18 ενω υπάρχουν ΠΕ12/17 με περισσότερα μόρια από αυτους..Σημειώνω ότι όλοι έχουν κοινές αναθέσεις σε όλα τα μαθήματα..Όλα αυτα είναι σωστά και εγώ κάνω τόσο λάθος, ή κατι δεν γίνεται σωστά?Ενημερωστε με αν κατι μου διαφευγει..