0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προφανως για να ειναι απορριπτεος στους αρχικους και διοριστεος στους οριστικους αρα εκανε ενσταση επι των αρχικων , απλη λογικη ειναι. Ενας λοιπον που κανει ενσταση για να δικαιωθει ειναι δυνατον μετα να μην αποδεχθει την θεση? Δεν βγαζει καμια λογικη αυτο που λες
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να μη πήραν κάποιον και ας έκανε ένσταση, δε σημαίνει ότι σίγουρα θα τον έπαιρναν.Μακάρι να είναι όπως τα λες, απλά μη προσπαθείς να δεις τα πράγματα μόνο με τη λογική!! Ειδικά στον ΟΑΕΔ.Πίστευε και μη.Ερεύνα!
Μα παντα κανοντας ερευνα μιλαω και οχι στον αερα. Αλλα τσεκαρε και μονος/μονη σου. Θα δεις οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις αν οχι σε ολες τα ονοματα των οριστικων πινακων ειναι τα ιδια με της διαυγειας. Επισης ο συγκεκριμενος υποψηφιος δουλευε επι σειρα ετων στην επας. Τωρα ξαφνικα να του καπνισει να μην αποδεχτει την θεση? εγω κρινω απο τα γεγονοτα . Και τα γεγονοτα ειναι οτι ειχα μπροστα μου τους πινακες, βρηκα τα στοιχεια απο την διαυγεια και εκανα την καταγγελια εστω και προφορικα. Αρκουμαι σε αυτο. Τωρα αν θελεις να μπουμε σε μια συζητηση υποθετικων σεναριων μπορω κι εγω να σου αναφερω αλλα 99000 σεναρια. Αλλα πολλες φορες αρκει να ειμαστε καλοπιστοι. Και ειδικα βασει γεγονοτων. Εκτος αν ηταν συμπτωση. Δηλαδη δεν επαιξε κανενα ρολο η καταγγελια μου και αποκλειστηκε απο αλλη αιτια. Εγω αναφερω την καταγγελια για να δειξω εναν δρομο προσωπικης ενεργειας που μπορει να κανει ο καθενας μας. Τωρα εσυ αν θελεις εσυ ολο αυτο να το ακυρωσεις βασει υποθεσεων οκ ειναι δικαιωμα σου. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
Συμφωνώ δεν αντιλέγω και ούτε προσπαθώ να σε διαψεύσω. Αν είναι όλα έτσι τότε μπράβο στη διοίκηση, γιατί κάνει σωστά το έργο της και με ένα τηλεφώνημα με βάσιμες πάντα αποδείξεις και ορθή τεκμηρίωση μπορούμε να δικαιωθούμε. Δε θέλω να επεκταθώ περαιτέρω ούτε να διαφωνήσω άλλο μαζί σου. Καλά κάνεις και μας ενημερώνεις.
Ωραιόκαστρο ΑΔΑ: Ω1ΛΥ4691Ω2-ΓΩ9Κοζάνη ΑΔΑ: Ω6614691Ω2-ΤΣΤΠτολεμαϊδα ΑΔΑ: 71Α74691Ω2-ΜΝ6ΛΑΚΚΙΑ ΑΔΑ: Ω2ΞΝ4691Ω2-ΖΛΦ - Σ2η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΔΑ: 9Ω364691Ω2-ΑΞΠ1η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΔΑ: Ω81Γ4691Ω2-
Σε ευχαριστω............αλλα ειναι παλια αυτα.Στις 10.10.2016 βγηκαν καινουργιες αποφασεις.Πως τις βρισκεις στο διαυγεια?πως βρηκες αυτους τους κωδικους?
ΦΟΡΕΑΣ: ΟΑΕΔΕίδος ΛΟΙΠΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
tinakipe17, καλησπέρα. Στο επάνω μέρος της σελίδας πατάς σύνθετη αναζήτηση και βγαίνουν όλα τα πεδία που αναφέρθηκαν!