0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο χαίρεστε, κάπου αλλού διάβασα πως οι νέοι ασφαλισμένοι που μπήκαν στην ειδική προσαύξηση το 2007 ή αργότερα δε θα πάρουν τίποτα παρά μόνο οι παλιοί. Το θέμα βέβαια δεν το ξέρω καλά αλλά κάτι τέτοιο ακούστηκε. Η εμδυδας ζητάει τα ποσά της ε.π. να τα δώσουν πίσω ως αχρεωστήτως καταβληθέντα αλλά φυσικά δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ζει σε κράτος (κι όχι σε κάτι άλλο) και να περιμένει να τα πάρει. Ακόμα και για το απολύτως προφανές δηλαδή να επιστραφούν τα 83,2 επί 6 μήνες από 1/1/2016 δεν το πιστεύω αλλά ούτε και να πάρουν πίσω την απαίτηση για τα αναδρομικά που ζητάνε από κάποιους που αλλάξαν τριετία για έναν κλάδο που καταργήθηκε. Εδώ θα 'μαστε και θα δούμε τα χάλια μας...
Συνάδελφε από την πρώτη στιγμή που υποχρεώθηκα να πληρώσω ειδική προσαύξηση δεν πίστεψα ούτε δευτερόλεπτο πως θα δοθούν τα ποσά. Άλλο ένα κόλπο να μας τα φάνε. Ακόμα κι αν υπολογιστούν στη σύνταξη δε δίνουν αυτά που θα έδιναν σύμφωνα με όσα λέγαν ούτε κατά 25%! Στη μισθοδοσία μου πάντως του Ιουνίου δεσπόζει και πάλι το 83άρι. Πολύ φοβάμαι πως θα το δω και σε άλλες...
Μετά την ψήφιση των οποιονδήποτε ασφαλιστικών νομοσχεδίων (μέσα εκεί είναι και η συγκεκριμένη διάταξη) για να εφαρμοστεί κάτι στη μισθοδοσία πρέπει να εκδοθούν διευκρινηστικές εγκύκλιοι. Σε άλλο νήμα κάτι είπα πως εύχομαι να έχουν όλα ομαλοποιηθεί μέχρι Σεπτέμβρη. Πάντως μεταξύ μας....το μισό Υπουργικό Συμούλιο είναι μηχανικοί. Ε δεν τους το έχω να δίνουν έστω και 80 ευρώ υπέρ πατρίδας.... (Άσε που το 22% πάει σε φορολόγηση... λες Ο Σόιμπλε να το δώσει.... NICHT )
άρθρο 94, παρ 6:Κάθε διάταξη που ρυθμίζει διαφορετικά τα θέματα του άρθρου αυτού καταργείται.εδώ καταλαβαίνω ότι έχει ΑΜΕΣΗ ισχύ και δεν νομίζω να χρειάζονται διευκρινιστικές. από την στιγμή που ένας νόμος πήρε ΦΕΚ πρέπει να εφαρμοστεί
Συνήθως οι μισθοδοσίες παίρνουν το οκ για να κάνουν κάτι. Κυρίως όταν υπάρχουν και αναδρομικά.
Σιγά μη δίναν λεφτά πίσω αυτοί:Για τις μειώσεις βγάζουν ανακοίνωση.Για τα αναδρομικά που θα πληρώσει ο κοσμάκης μούγγα.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ενημέρωση:Σύμφωνα με ενημέρωση της ανοιχτής συνέλευσης μηχανικών και αναφορικά με την ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ της 23-05-2016, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:1. Με απόφαση του ΔΣ/ΕΤΑΑ στις 18/5/16 επιβάλλονται οι αναδρομικές αυξήσεις του 3986/11 σε 9 επόμενα εξάμηνα: στις τρέχουσες εισφορές του 1ου εξάμηνο του 2016 προστίθενται αναδρομικά οι εισφορές υπέρ ΟΑΕΔ (240