0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού έχουμε ολοκληρώσει την εγγραφή και μπούμε στο φάκελο του εκπαιδευτικού , κάνουμε καταχώριση των προσωπικών στοιχείων ;
εγώ άλλαξα και διεύθυνση κατοικίας. στο όνομα χρήστη παιδια τι βάζουμε? μου το έχει μονίμως κοκκινισμένο όσες δοκιμές ονομάτων και να κάνω
Γνωρίζετε αν στο μενού Φάκελος μπορούμε να κάνουμε τροποποίηση;ΔΛΔ να βάλουμε τα πτυχία μας και την παιδαγωγική επάρκεια κτλ κτλ;
Είμαι αναπληρώτρια αλλά πρόκειται να παντρευτώ το καλοκαίρι και τότε θα αλλάξω τη μόνιμη κατοικία και τη ΔΟΥ μου. Αν κάνω τώρα την εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ θα πρέπει να βάλω την τωρινή μου μόνιμη κατοικία η οποία όμως μετά το γάμο θα αλλάξει.
Gerly όσον αφορά αυτό που ρωτάς, δεν έχουν δώσει προθεσμία κατά την οποία θα πρέπει να εγγραφούμε. Όσον αφορά αλλαγή προσωπικών στοιχειών φυσικού προσώπου θα πρέπει να πας στο πρωτόκολλο στην εφορία αργότερα για να στα αλλάξουν. Τουλάχιστον εγώ όταν είχα αλλάξει αριθμό ταυτότητας αυτό είχα κάνει. Η πύλη είναι συνδεδεμένη με taxisnet και λογικά θα ενημερωθεί αυτόματα εφόσον κάνεις εσύ την αλλαγή στην εφορία.