0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσοι υποψήφιοι δεν έχουν φάκελο, οφείλουν να αποστείλουν αποκλειστικά από το προσωπικό τους e-mail τα δικαιολογητικά τους σε ηλεκτρονική μορφή στο: anadekyk@sch.gr, προκειμένου οι υπάλληλοι της Δευτεροβάθμιας να καταχωρίσουν τα στοιχεία σε ηλεκτρονικό φάκελο. Επισημαίνεται ότι στα στοιχεία αυτά πρέπει απαραιτήτως να υπάρχουν τα παρακάτω δεδομένα: αποδεικτικό ΑΦΜ, κλάδος ΠΕ/ΤΕ, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Α.Δ.Τ., ταχυδρομική διεύθυνση (πόλη, οδός, αριθμός, Τ.Κ.), σταθερό και κινητό τηλέφωνο.όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί ήδη σε πίνακες κατά το παρελθόν, έχουν φάκελο στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Συστημα Διαχείρισης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) Προσωπικού Α/θμιας και
Κατα τύχη έπεσε το μάτι μου στις περσινές προσλήψεις και είδα ότι είχαν προσληφθεί σε κάποιες περιοχές αναπληρωτές από το πίνακα Γ.Εγω είμαι στο πίνακα
Δεν ηταν τρίτεκνοι..γι αυτο απορώ μήπως τα είχα δηλώσει λάθος..Είμαι μαθηματικός αλλα πως δηλώνουμε περιοχές πέρα από την προτίμηση μας;Σύμφωνα με τα κενά που βγαίνουν;
Σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεια μας έχει αλλαξει πχ διευθυνση τι κάνουμε; πρεπει να στειλουμε κατι στη δευτεροβάθμια;
Η αλλαγή της προϋπηρεσίας πως γίνεται στο ΟΠΣΥΔ. Δεν μου καταχωρήθηκε ένα δυπρόσυτο. Πήρα τηλέφωνο στην αντίστοιχη διεύθυνση ( Αχαΐα) και μου είπαν αν βγούν οι πίνακες να κάνω ένσταση. Δεν πρέπει αυτοί να ενδιαφερθούν και στείλούν τα αντίστοιχα χαρτία για να αλλαχθεί;
Έχουν περαστεί τα φετινά μόρια αλλά έχουν κάνει λάθος τα έχουν περάσει ως περσινά. Αντί να γράψουν σχολικός έτος 2015-2016 έχουν γράψει 2014 - 2015. Τι να κάνω;
Κ με μένα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, σε μια άλλη συνάδελφο πάλι είναι προς τα πάνω η διάφορα.