0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Makis89 δικιο εχεις. Σιγουρα καποια στιγμη θα γινουν ολα ηλεκτρονικα μεχρι τοτε ομως ......εδω ακομα περναμε τους βαθμους και στις καρτέλες με μπλε κ μαυρο στυλο!!!! Μας εχει φαει η γραφειοκρατία! Αλλα τι περιμενεις απο ενα παιδειας που απαξιωνει συστηματικα το μαθημα της Πληροφορικης! (ας πω κ τον πονο μου )
Ο αριθμός δημοτολογίου είναι διαφορετικός από τον ειδικό εκλογικό αριθμό.Αυτό φαίνεται και στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και στην ιστοσελίδα του Υπ.Εσωτερικών αν κάνατε αναζήτηση. Στο φάκελο αναπληρωτή ζητάνε τον αριθμό δημοτολογίου.
Στις ταυτότητες δεν υπάρχει; Εκεί που γράφει ΔΗΜΟΤΗΣΚαι στην ταυτότητα αναγράφεται αν είναι πρόσφατη και δεν έχεις αλλάξει δήμο.
Όχι εμένα , εγώ μια ανακοίνωση μετέφερα, κάποιοι κάνουν σωστή δουλειά, συγκριτικά με άλλες δδε και τα διάφορα σαιτ που μας βομβαρδίσουν καθημερινά με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι αυτό που ενώ γνωρίζει κάτι που για κάποιους είναι σημαντικό ,δεν το δημοσιεύει, παραμονεύει για να επέμβει μόνο σε περίπτωση που θίξουμε το συμφέρον του και εκφράσουμε αντίθετη άποψη. (Σε πόσους δεν έχει τύχει να περιμένουν αποτέλεσμα, να πηγαίνουν για μάθημα και να έχει ακυρωθεί, να πηγαίνουν σε γραφείο όταν έχει απεργία, να ξεκινήσουν οι αιτήσεις, χωρίς ποτέ κανείς να τους ενημερώσει, βρίσκοντας φθηνές δικαιολογίες. phoebe1 το e-mail όπως φαίνεται δημιουργήθηκε απο την δδε Κυκλάδων, νέα πεδία προς συμπλήρωση προστέθηκαν στον φάκελο αναπληρωτή.Στοιχεία Εντοπιότητας α/ Δήμος όπου ανήκετε καιβ/ Αριθμό Δημοτολογίου. http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm