0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή επιτυχία σε όλους.Σε μένα ήρθαν 2 mail 1για κάθε αίτηση.
Όσες θες...μπορείς δηλαδή κι ολες!!!!
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα μεταπτυχιακά. Γνωρίζω ότι στο παρελθόν η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών δεν δηλωνόταν κάπου στις αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων. Τώρα ισχύει το ίδιο ή έχει αλλάξει; Και αν έχει αλλάξει, μετράνε μεταπτυχιακοί τίτλοι σε οποιοδήποτε κλάδο ή πχ στην ειδική αγωγή και άλλα συναφή αντικείμενα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
σ ευχαριστω ειρηνη...υποθετω οτι δεν μου ηρθε κανενα μειλ λογω κινησης...αλλα αφου στο ιστορικο των αιτησεων λεει ενεργοποιημενη και εχει η καθε αιτηση αριθμο πρωτοκολλου, θεωρω οτι δεν ειναι ανησυχητικο...
Καλησπέρα!Μπήκα να κάνω την αίτηση αλλά δεν είχα καταχωρήσει τη Διεύθυνση διαχείρισης του φακέλου.Τη δηλώνω, πατάω καταχώριση αλλά δεν το δέχεται...Τι συμβαίνει; Ξερετε πώς μπορώ να το λύσω;Έκανα αποσύνδεση και το ξαναπροσπάθησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
Αρχικά αν είχα δηλώσει γενικότερα μειωμένου ωραρίου...μιας και το σύστημα λέει ότι ''αφαιρεί αυτόματα'' επιλογές που δε συνάδουν με τις προτιμήσεις μας.Και εγώ όντως δεν έχω δηλώσει καθόλου μειωμένου. Μετά όμως τους διάβασα αναλυτικά την εγκύκλιο στη σελίδα 11 που τα διακρίνει και τους επισήμανα και το γεγονός ότι ο δ/ντης εκπαιδευσης μπορεί να αναβαθμίσει το ωράριο σου και παρακάμπτοντας τη σειρά κατάταξης που δείχνει τελικά ότι μάλλον θα έπρεπε να εμφανίζεται ως επιλογή(η εξειδικευμένη υποστήριξη) αφού είναι διαφορετική και να επιλέγεται διακριτά.Τελικά καταλήξαμε στο οτι ευχαριστούμε για την ενημέρωση και θα το φτιάξουμε να εμφανίζεται.