0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τυπικό είναι το θέμα. Πάντα υπήρχαν οι αναθέσεις για εξοικονόμηση θέσεων και συμπλήρωση ωραρίου. Δεν είναι τυχαίο που γεωγραφία διδάσκει ο μαθηματικός και ο θεολόγος ιστορία και κ.τ.λ. Θυμάμαι στο σχολείο μου, ο μαθηματικός μας έβαζε να παπαγαλίζουμε στο μάθημα της γεωγραφίας. Αποτέλεσμα;Είχα 20 αλλά δεν ξέρω τίποτα. Σοβαρά. Για καιρό έψαχνα το Μεσολόγγι αλλά είχα 20 στο μάθημα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα συναδελφε, όλα είναι συμφωνημένα με την ΟΛΜΕ, καμία αντίδραση!!!!!θύματα μόνο οι αναπληρωτές , για να σωθούν οι θεσούλες των μονίμων με κάθε τρόπο!!!!!!!!!
εγω εχω ακουσει συναδελφους της γαλλικης στα νησια και σε πιο μεγαλα στεριανα σχολεια να διδασκουν θρησκευτικα, κοινωνιολογια, καλλιτεχνικα, γεωγραφια και οικιακη οικονομια... το διδακτορικο με τις ντοματες ειναι ασχετο, μπορει να υπαρχουν συναδελφοι που να πετανε στην ταξη στην ταξη εχοντας μονο ενα πτυχιο και διδακτορες με επικοινωνιακες δυσκολιες αλλα αυτο δεν αποτελει επιχειρημα για απαξιωση της θεσμοθετημενης επαγγελματικης καταρτισης και της δια βιου μαθησης.Μη ριχνουμε την ευθυνη στους δανειστες, αυτα τα κολπα ειναι απλα αδιανοητα στις χωρες τους, εμεις κοιταμε διαχρονικα με τις τσαπατσουλιες και τις κουτοπονηριες ναβουλωνουμε τρυπες...
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι είδους συμφωνίες εχουν κάνει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ με το υπουργείο...αλλά δεν τολμώ να φανταστώ οτι εύχεσαι να αρχίσουν οι απολύσεις......μόνιμου προσωπικού...