0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλά κάνατε magioladitis με το αίτημά σας σχετικά με τον opsyd. Διάβασα σε ένα site ότι η φετινή προϋπηρεσία που θα μετρήσει για την πρόσληψη στην ειδική αγωγή είναι αυτή μέχρι 25/05. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί νόμιζα μόνο μέχρι και τον Απρίλιο. Επίσης, όσοι εργαζόμαστε στα ΣΔΕ φέτος, θα πάρουμε βεβαίωση προϋπηρεσίας μας από τον διευθυντή του ΣΔΕ και θα την καταθέσουμε στη ΔΔΕ; Eυχαριστώ πολύ.
γιατι η προυπηρεσια της γενικης θα μετρησει στην ειδικη;
ναι
Όσοι απο εσάς κάνατε αίτηση διορισμού- αναπληρωτών για την Ειδική αγωγή είδατε οτι η προϋπηρεσία μας δεν έχει περαστεί μέχρι 24/5/2019 αλλά μόνο μέχρι τον Απρίλιο δηλ. μόνο για τους μήνες που μας έδωσε το ΙΝΕΔΙ
Μετά τη λήξη της σύμβασης δεν σου έστειλαν βεβαίωση με το σύνολο της προϋπηρεσίας; Απ΄όσο γνωρίζω έχουν στείλει τέτοιες βεβαιώσεις στα κατά τόπους ΣΔΕ. Σε εμένα η προϋπηρεσία έχει περαστεί κανονικά για το Μάιο-Ιούνιο και στο ΟΠΣΥΔ.
Συνολική προϋπηρεσία μου έδωσαν στο τέλος αλλά όταν καταθέσαμε τα χαρτιά το Μάιο έδωσαν σε όλους μέχρι τον Απρίλιο και όχι μέχρι τη καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων Ασεπ δηλ. 24/5/2019. Μπείτε στον Οπσυδ στα μόριά σας και δείτε μέχρι ποιο μήνα σας πέρασαν. Κατεβάστε το pdf. Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε μην έχουν κάνει λάθος μόνο σε μένα. Θα ήθελα να μου πουν ειδικά αυτοί που δούλευαν φέτος στα ΣΔΕ και έκαναν τα χαρτιά τους για την ειδική αγωγή.
το Υπουργείο μου απάντησε οτι δε μπορούν να προσμετρήσουν προϋπηρεσία που δεν κατατέθηκε μαζί με όλα τα δικαιολογητικά στη Δευτεροβάθμια. Μακάρι να έχεις δίκιο και να μας περάσουν το Μάιο εκ των υστέρων. Γιατί τα μόρια όσων δούλευαν στο δημόσιο φαίνονται και το Μάιο σε αντίθεση με εμάς.