0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλημέρα.GLIKA , να’ σαι καλά!.. Mtsilo , stepaok , ptzoutzouko διεφκρινείστε!..• Δεν βλέπετε τους ένσημους Γενάρη στη βεβαίωση ι.νε.δι.βι.μ. ή ηλεκτρονικά , στο σύστημα «άτλας» … όπως τρίβολο λέγεται;..Στη δέφτερη περίπτωση ΜΗΝ ανησυχείτε. Εμένα δεν μου φαίνονται καν από 30 Ιούνη 2015 , παρακαλώ και μετά!... Σημασία έχει ότι τα βλέπουν κανονικά στο δικό τους σύστημα ο Ι.Κ.Α.ς και ο Ο.α.ε.δ. Έχουν περάσει όλα , μέχρι μέσα Μάρτη με τη λήξη του 2015
Αγαπητέ φίλε μου,απο όσο γνωρίζω,ο Σαββίδης δεν είναι παράνομος όπως λες,αν κοιτάξεις πόσα εκατομύρια φόρους πλήρωσε πέρσυ στο ρωσικό κράτος και δεν χρωστά πουθενά...(ούτε ο ΠΑΟΚ).Όσο για το μότο,είναι λόγω των καταστάσεων στην εκπαίδευση,τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια.Αλλά για την ουσία τώρα,μπήκα στον ηλεκτρονικό λογαριασμό ασφάλισης του Ι.Κ.Α. στο www.ika.gr και είδα οτι ενώ έχουν περαστεί τα ένσημα του εξαμήνου(Νοέμβριος,Δεκέμβριος,Φεφρουάριος,Μάρτιος) λείπουν του Ιανουαρίου...Για ποιό λόγο άραγε?
Επιτέλους!!!...• Μόλις επέστρεψα (με χρωματάκι … αμ’ τόσα πήγαιν’ – έλα , Ιούλη μήνα) από το ι.νε.δι.βι.μ. , Θ Ρ Ι Α Μ
Η βεβαίωση που πήρες ποιους μήνες έχει;ζήτησα στην αίτηση μου για 4ο, 5ο και 6ο και μου έστειλαν για 3ο, 4ο και 5ο.....πουθένα ο 6ος...κάθε μέρα περίμενα να έρθει το γράμμα γιατί στην αίτηση έγραφα όλα τα στοιχεία μου χωρίς να συμπληρώσω με ποιον από όλους τους τρόπους να μου την στείλουν και ακόμα δεν έφτασε το γράμμα.Τελικά έκανα ξανά αίτηση την τρίτη που τους έλεγα να την στείλουν με μέιλ και απάντησαν σήμερα...αλλά ο ιούνιος πουθενά...από τον οαεδ ήταν ξεκάθαροι ότι θέλουν και τον 6ο...
Συνάδελφοι πήρα σημερα απο το ίκα τα ένσημα μου και δεν φαίνεται καθολου ο 4ος κ 5ος μήνας. Τι εχει γινει? Ο 6ος υπάρχει κ οι δυο προηγούμενοι πουθενά.