0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πώς θα στείλω την εντοπιότητα σε pdf; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;
καλησπέρα, μια ερώτηση απλά για να είμαι σίγουρος (πρώτη φορά κάνω αίτηση).Αν θέλω βελτίωση της οργανικής θέσης που έχω τότε κάνω αίτηση "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΓΙΑ
Αυτό, επιλέγεις την αίτηση αυτή που αναφέρεις και χωρις να επιλέξεις περιοχές την οριστικοποιείς. Από ό,τι είδα (κι ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος) δεν δίνει δυνατότητα μοριοδότησης εντοπιότητας, εκτός κι αν –φαντάζομαι– βρίσκεται κανείς ήδη στο Δήμο του. Για μοριοδότηση γάμου και παιδιων δεν είδα πάλι να δίνεται δυνατότητα να επιλεχθεί από τώρα. Ας απαντησουν και οι άλλοι συνάδεφοι, αν κάτι δεν κατάλαβα. Πάντως στο πεδίο παρατηρήσεις για καλό και κακό έγραψα "για βελτίωση". Δεν είδα να το ζητάει κάπου, απλώς το έκανα για να διευκολύνω ττην κατάσταση και για να αποφύγω οποιδήποτε τυχόν λάθος εκ μέρους άλλων. Αυτά έκανα...
Συνάδελφοι μια ερώτηση... πέρυσι πήρα μετάθεση και φέτος υπηρέτησα τη θέση μου προκειμένου να δικαιούμαι και πάλι μετάθεση. Τώρα μου λένε από τη ΔΔΕ ότι πρέπει να κάνω αίτηση γ οριστική τοποθέτηση πέρα από την αίτηση μετάθεσης.Μου γεννάται λοιπόν η ερώτηση... εάν πάρω οριστική τοποθέτηση... δλδ αν δεν κάνω λάθος ... οργανική...θα πρέπει να υπηρετήσω ξανά ένα χρόνο ;;;;Γιατί εγώ θέλω να ξεχρεώσω εντελώς από εδώ που είμαι και να αιτούμαι κάθε χρόνο γ μετάθεση κ απόσπαση στον τόπο μου... Σας παρακαλώ διαφωτίστε με!!