0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι θεολόγοι έχουν γ' ανάθεση την ιστορία. Η γ' ανάθεση μπορεί να ενεργοποιηθεί κάθε έτος από 30/9 και μετά με απόφαση ΠΥΣΔΕ για να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες. Επίσης και οι φιλόλογοι έχουν τα θρησκευτικά ως γ' ανάθεση.
Το παιχνίδι θα παιχτεί στις ακριτικές περιοχές, κυρίως νησιά ανατολικού Αιγαίου, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Επτάνησα. Οι υπόλοιπες περιοχές θα βγάλουν ελάχιστα έως μηδενικά κενά.
Συμφωνώ, έχεις δίκιο, συνάδελφε. Αλλά αξίζει κάποιος που έχει γυρίσει τη μισή Ελλάδα 6-7-8 ή και περισσότερα χρόνια να δηλώσει αυτά τα μέρη, μόνο και μόνο για να εργαστεί 8-9 μήνες, παίρνοντας 850-900 ευρώ, ρισκάροντας την προσωπική, οικογενειακή του ζωή και γνωρίζοντας πως ήδη βρίσκεται στο "ταβάνι" της προυπηρεσίας του και πως μόνιμοι διορισμοί δε θα υπάρξουν τα επόμενα χρόνια (άσχετα του τι λέγεται και ακούγεται);Εγώ, πάντως, δε δήλωσα αυτά τα μέρη, σε κάποια από τα οποία έχω εργαστεί παλιότερα και το βλέπω δύσκολο να δουλέψω φέτος. Αλλά και πάλι θα δείξει τι κενά θα βγάλουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι νομοί με πολλά σχολεία (Αιτ/νία, Ηλεία ...).
Καλημέρα και από μένα. Οι φιλόλογοι που βρίσκονται στις πρώτες 1000 θέσεις του πίνακα είναι 30-35+ ετών. Πολλοί έχουν οικογένεια, σκοπεύουν να κάνουν, έχουν κάποια ιδιαίτερα...Πόσοι πια έχουν αντοχές για τουρ στην Ελλάδα??? Προσωπικά έφυγα για μια χρονιά, έχασα τα ιδιαίτερά μου και τώρα παρακαλάω να βρω κάποια ιδιαίτερα με 3 και 60. Αφήστε το προσωπικό κόστος...Τις 2 τελευταίες χρονιές ήμουν και εκτός σχολείου, πολύ φοβάμαι και φέτος και του χρόνου...Πρέπει να κινητοποιηθούμε ώστε να γίνουν μόνιμοι διορισμοί, να ξέρεις θα δουλέψεις 3-4 χρόνια εκτός, μετά ίσως καταφέρεις να έρθεις στην έδρα σου...
Δεν πιστεύω οτι το μετάνοιωσες ετσι?? είναι μια εμπειρία και αυτόΜετα απο εκει δεν σε ξαναπήραν?