0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όπως διαβάζω https://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/se-fek-i-anagnorisi-proypiresias-dimosion-ypallilon-ston-idiotiko-tomea είναι δυνατή η αναγνώριση προϋπηρεσίας (δημοσίων υπαλλήλων) που αποκτήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ή ως ελεύθερος επαγγελματίας.Το ερώτημα μου είναι: ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς η δυνατότητα αυτή;Σε μια συζήτηση κάποιος ανέφερε ότι δεν ισχύει για τους εκπαιδευτικούς γιατί έχουν προσληφθεί με διαφορετικό τρόπο/νόμο.
Εγω εχω πρπυπηρεσια σε ερευνητικο προγραμμα στο ΕΚΠΑ. Δεν μετραει πουθενα, παρα μονο στη συνταξη, εαν παρω κάποτε......
Συνάδελφοι καλησπέρα, σήμερα το πρωι σε ενημερωτική εκπομπή του Σκάι αναφέρθηκε ρητά και η κατηγορία των εκπαιδευτικών στην αναγνώριση της προυπηρεσίας από ιδιωτικό στο δημὀσιο, σκέφτομαι λοιπόν την Τρίτη να πάω στην οικεία Δ/νση και να υποβάλλω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα νεότερα θα τα πούμε την Τρίτη λοιπόν, κάτι νεώτερο από κάποιον συνάδελφο;
Προφανώς δεν θα έλαβαν διευκρινιστική...Ή την παρερμήνευσαν...
Η βαθμολογική εξέλιξη που προβλέπεται από το εν λόγω ΠΔ δεν μπορεί να εφαρμοσθεί για τους εκπαιδευτικούς των οποίων το βαθμολόγιο ανατρέχει στον Ν.1566 (βαθμοί Α,
Δλδ οι άλλες δδε πώς την έλαβαν;Αφού με mail στέλνονται προς όλες τις δνσεις Το "παρερμήνευσαν" για τη συγκεκριμένη δνση μου φαίνεται πιθανότερο...Αρέσκεται σε δικές της ερμηνείες..Πάντα πρωτοπόρα η δδε Εύβοιας
Καλησπέρα συναδελφοι,απο Δ/νση Μαγνησιας ήταν κατηγορηματικοί:δεν δέχονται δικαιολογητικά και έχουν λάβει διευκρινιστική ότι η αναγνώριση προυπηρεσίας δεν αφορά εκπαιδευτικούς. Συνάδελφος όμως μου είπε πως στην Δ/νση Εύβοιας δέχονται τα δικαιολογητικά και τα πρωτοκολλούν..