0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τλκ θα είναι με ΙΚΑ και ενσημα κανονικά.. 10 με 12 ευρώ η ωρα.. 8 ώρες περίπου ίσως και περισσότερες ανάλογα με τα άτομα. Για πρώτη δουλεια καλά είναι τα λεφτά αλλά θα ήθελα περισσότερες ώρες.. Εγώ όμως διάβαζα να δώσω μεταπτυχιακο τώρα το Σεπτέμβρη στα παιδαγωγικά.Αρα δουλειά με μετρια λεφτα (θα πληρωνω σπιτι εξοδα και θα τσονταρουν οι γονεις) ή μεταπτυχιακο??
Εννοείται οτι θα έχω έξοδα αν πάω στο μεταπτυχιακο και θα τα πληρώνουν όλα οι γονεις αλλά είναι έξοδα για τις σπουδές μου ας πούμε και θα είναι τα τελευταία λεφτά που θα δώσουν για το μέλλον μου.. Ενω αν δεν το κάνω τώρα πιστεύω θα το αφήσω.. Απο την αλλη θα αποκτησω προϋπηρεσία στο φροντιστηριο και στις μέρες μας μετράει ίσως παραπάνω απο μεταπτυχιακό..Δεν μπορώ να τα κάνω μαζι γιατί το μεταπτυχιακο είναι σε αλλη πόλη.. Και εμένα πλ καλά μου φαίνονται τα λεφτά σε σχέση με όσα διάβασα εδώ μέσα.. Γνκ ήμουν τυχερή γιατί το φροντιστήριο είχε μονο εναν καθηγητή φιλόλογο γιατί ηταν γνωστό για τα θετικά του μαθήματα και φέτος αποφάσισαν να κάνουν και θεωρητικά μαθηματικά και εγώ χωρίς να το ξέρω είχα παει πέρσι βιογραφικό και με πήραν φέτος..Θα το οριστικοποιήσουμε την αλλη βδομάδα. Εγώ λέω να πάω να δώσω και το μεταπτυχιακο και αν περάσω τις εξετάσεις θα πάω εκεί.. Να τους πω για το μεταπτυχιακο ή όχι?? Οι εξετασεις μαλλον θα ειναι τελη σεπτεμβρη.Αν κάνουμε τη σύμβαση ποτε θα την κάνουμε??Και κάτι άλλο αν με πάρουν στο μεταπτυχιακο μπορω να κάνω διακοπή σπουδών για ενα χρόνο??
10 ή 12 όμως; Έχει μεγάλη διαφορά..Όσο για το τελευταίο ερώτημα: και τα 2. Στα μεταπτυχιακά τα περισσότερα μαθήματα συνήθως είναι πρωί προς μεσημέρι (ανάλογα και το τμήμα βέβαια, αρκεί να το τσεκάρεις στο τμήμα που σε ενδιαφέρει). Είναι πια πολυτέλεια το δίλημμα "μεταπτυχιακές σπουδές ή εργασία".
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές..