0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 150 λιγότεροι πως το υπολογίζεις?
Καλημέρα παιδιά και από εμένα. Πήρα και γω τηλ στο υπουργείο και μίλησα με την εν λόγω κυρία. Της εξέφρασα τα παράπονα μου για τα δραματικά νούμερα προσλήψεων που ακούγονται για τον κλάδο μας φέτος. Μου είπε να μην ακούω τι λένε και ότι ο τελικός αριθμός είναι θέμα πολιτικής απόφασης καθαρά και όχι τόσο κενών. Πρέπει όμως και εσείς να παίρνετε τηλ μου λέει για να ακούγεστε. Καταλαβαίνετε τι γίνεται παιδιά;;Πρέπει από Δευτέρα να πιέσουμε με τηλ. αλλιώς το εισπράττουν ως αδιαφορία και απάθεια και γι'αυτό κόβουν πιστώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εικαστικοί και οι θεατρολόγοι πήραν την μερίδα του λέοντος. Το τηλ.είναι 2103443327.
Μας ενημερωσε με τη σειρα του ότι ακομα επεξεργαζονται τον τροπο λειτουργιας του νεου τυπου σχολειου, οποτε δεν είναι σε θεση να γνωριζουν τις ακριβεις αναγκες σε προσωπικο αφου το συστημα δεν εχει μπει σε λειτουργια.
Μας υπενθυμισε ότι του χρονου θα υπαρχει άλλος τροπος διορισμων και ότι λειτουργει ετσι το συστημα για τελευταια φορα.
Παραδεχτηκε ότι φετος γινονται περισσοτερες προσληψεις από οσες είναι αναγκαιες σε καποιες περιπτωσεις και ότι δε θα επαναληφθει.
Πιστεύω ότι ο κλάδος σας έχει τεράστια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η πολυπληθέστερη ειδικότητα σε διορισμούς μετά ίσως από τους δασκάλους.Πιστεύω ότι θα έπρεπε μέσω του συλλόγου σας να πιέσετε τους εκάστοτε υπουργούς για την αναβάθμιση των αγγλικών σε δημοτικό και γυμνάσιο ώστε οι μαθητές να αποκομίζουν το