0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από Παληγιάννη στο alfavita : Με βάση την ενημέρωσή μου αύριο Παρασκευή 23/9/16 το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει σε προσλήψεις 2300 περίπου αναπληρωτών για την κάλυψη κενών στη γενική αγωγή και στην παράλληλη στήριξη. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 1140 για την παράλληλη στήριξη και 1160 για τη γενική αγωγή (460 δάσκαλοι-νηπιαγωγοί και 700 ειδικότητες).Ελπίζω οι προσλήψεις για την ειδική αγωγή και την κάλυψη όλων των υπολοίπων κενών να πραγματοποιηθεί όσον το δυνατόν συντομότερα.Πάντα στη διάθεσή σαςΠαληγιάννης
Παιδιά καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους!!Νομίζω σήμερα περιμένουμε την Δευτεροβάθμια οπότε θα πάρουμε μία πρώτη γεύση για τις προθέσεις του υπουργείου στον κλάδο μας..
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι τον κύριο όγκο προσλήψεων σε εικαστικούς-θεατρολόγους τον έχει κάνει και από δω και πέρα θα τα "πασάρει" στους δασκάλους με τη δικαιολογία φυσικά ότι πήραν όσους μπορούσαν και πλέον δε δύνανται να καλυφθούν τα κενά από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, οπότε με βάση και την εγκύκλιο του, μπορεί να τα αναθέσει στους δασκάλους. Έχω την εντύπωση ότι θα πάρει ψίχουλα από αυτές τις ειδικότητες, παρότι έχουν τεράστια κενά.
μπορεί να ισχυσει και το αντίστροφο. Εφόσον δημιούργησε πλεονάσματα σε Πληρ- Αγγλικών, Εχει περισσότερες πιστώσεις για εικ-θεατρο.