0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι ακριβώς! Αφού τα σχολεία "ανήκουν" στους δασκάλους, ο καθενας στο "τσιφλικι" του πράττει όπως νομίζει ...αφήστε που τους χαλαμε το προγραμμα...πέρυσι μου ειχε εκμυστηρευτεί δασκάλα παυλα μελλοντική φίλη ότι όταν είδαν ότι θα ερχόταν στο σχολείο τους καθηγήτρια αγγλικών ξυνισαν επειδή θα χαλούσαν τα 5ωρα τους ...Αλλά οκ όπως κ έχουμε πει το αλληλοφαγωμα δεν βγάζει πουθενά ...αφού δεν υπαρχει συναδελφικοτητα/ συνείδηση κτλ ναι πρέπει κ εμεις να συνεχίσουμε πιεσεις έστω για την τιμή των όπλων ...για τα χρόνια που αγωνιζομαστε και τα μάτια που χαλασαμε από το διαβασμα
Είναι και οι προσφυγικές δομες αν και ή εγκύκλιος δεν εχει βγει ακόμα. Ακούγεται ότι θα παρουν μόνο μειωμένου ωραρίου και οι δασκαλοι έχουν ξεσηκωθεί.Έχετε ακούσει κάτι άλλο ?
Παιδιά καλησπέρα!!!Ηκατασταση φέτος ειναι χειρότερη απο κάθε άλλη χρονιά.Όμως όπως είδαμε η πίεση φέρνει αποτέλεσμα.Απο δευτέρα προτείνω πάλι τηλ σε ββάθμια γιατι αλλιώς δ βλέπω χαιρι.Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω οτι δεν θα γίνει άλλη φαση ομως οσο βλέπουν αδράνεια τόσο αραζουν.Τα κενά εξαφανίζονται οπως και οι πιστώσεις.Ενδεικτικα αβαθμια πελλας.Ειχε πολλα κενά και τωρα έγιναν μηδεν.Σε κουβέντα που είχα με αιρετό μου είπε πως γινονται μετατάξεις και απο δίπλα νομους καθώς και οτι επειδή δεν βγαίνει το πρόγραμμα σε δασκάλους κρύβουν τα κενά.Τελειο????Πίεση η μόνη λύση....και τηλ σε διευθύνσεις και υπουργεία