0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε αν υπάρχουν κενά στην Αττική ;
https://xenesglosses.eu/2016/09/telionoun-pistosis-tou-pde-merida-tou-leontos-athmia/ Οι πιστώσεις τελειώνουν....Πάλι εμείς την πληρώσαμε ....σαν το 2012-13 με τον Αρβανιτόπουλο. Στείλτε μέηλ στον Κορδή ή σε όποιον άλλον αιρετό γνωρίζετε για να ξέρει και αυτός και η κυβέρνηση ότι είμαστε δυσαρεστημένοι....Εκλογές έρχονται. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε ανενόχλητους σαν να τα διαχειρίστηκαν σωστά. Πάλι εμάς έριξαν. Είναι άδικο κάθε χρόνο να την πληρώνει η βθμια γενικής. Οι της ειδικής σήμερα θα αριθμήσουν περισσότερες προσλήψεις από πέρσι....Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να ανταγωνιστούμε και αυτούς σε μελλοντικές προσλήψεις-διορισμούς....Η επόμενη φάση των φιλολόγων πρέπει να είναι πάση θυσία δυνατή αλλιώς καταποντιστήκαμε!!!!
Πώς θα είναι πάση θυσία δυνατή αφού έχουμε ελάχιστα κενά;Το πρόβλημα δεν είναι στις πιστώσειςτόσο όσο στα κενά μας που κάθε χρόνο εξαφανίζονται.Με τη μείωση 2 ωρών στο Γυμνάσιο φέτος καταποντίστηκε η ειδικότητα.Ξέρω 5 τουλάχιστον νομούς πουστείλανε μηδενικά κενά φιλολόγων για Α φάση.Με τα ωρολόγια προγράμματα έρχεται η καταστροφή που τα κόβουν όπως τους συμφέρει.Ήταν γνωστό από το καλοκαίρι αυτό.
Παιδιά πως γίνεται να έχω βαθμό πτυχίου πάνω από τον μέσο όρο (7,5) και στην κατάταξη να είμαι χαμηλά.
αριθμός πολύ νωρίς ακόμα. χρονικά σε 15 μέρες περίπου ο αρχικος σχεδιασμός.