0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενας αιρετος εβγαλε τα κενα πανελλαδικως
Μάλλον....Τι ενισχυτική χωρίς αρχαία; 8 ώρες; είδατε οι δάσκαλοι στις Δυεπ για 8 ώρες ποιος ξέρει και οι φιλολογοι.....μην περιμένουμε τίποτα. Όποιος θέλει και εφόσον έχει και καλή σειρά νησιά.....
Τι λένε; τα είδε κανείς; πόσα είναι και πού;
Μπορεί όμως να ζητήσουν να κάνουν οι μαθητές ενισχυτική στην Ιστορία που εξετάζεται στο τέλος γραπτώς. Εγώ, αν αρχίσει μέσα στο Νοέμβρη, ευχαρίστως θα κάνω αίτηση ακόμη και για 8 ώρες, αρκεί να είμαι κοντά στη μόνιμη κατοικία μου.
Δεν έχεις άδικο....και να υπάρχει και μια δουλειά έστω και υποτυπώδης....Στους πρόσφυγες έκανες;
Όχι δεν έκανα. Με σειρά 800+ είπα να μείνω και να περιμένω μήπως εργαστώ στη Γενική Εκπαίδευση ως αναπληρώτρια σε κάποια από τις επόμενες φάσεις.
http://www.pde.gr/index.php?page=8839
158 κενά. Δεν είναι λίγα, αρκεί να τα καλύψουν όλα.
Και ο περιορισμός των Αρχαίων Ελληνικών που άρχισε από πέρυσι και συνεχίστηκε μεθοδικά φέτος (μαζί με τις β΄ και γ΄ αναθέσεις) έχει κάνει τεράστια ζημιά σε όσους εργαζόμασταν τόσα χρόνια ως αναπληρωτές και δε βρισκόμαστε στις 300 πρώτες θέσεις, μιας και εκεί έχουν θρονιαστεί οι απολυθέντες των ιδιωτικών! Αλλά κι αυτό με τους τρίτεκνους είναι εκνευριστικό! 20% ποσοστό επί των προσλήψεων κάθε φορά!!! Έλεος!!!